FB pix De must-have laarzen van 2011! - Artikelpost

De must-have laarzen van 2011!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1864 | Aantal woorden: 574 | Datum: | 0 commentaar

Dameslaarzen zijn uiteraard niet alleen voor in de winter. Ze zijn perfect voor die overgangsperiode waarin het warm genoeg is voor shortjes en korte rokjes, maar koud genoeg om die te combineren met laarzen. In de modewereld is een stoere, edgy look helemaal in. Voor dameslaarzen betekent dit een boel ritsjes, gespen en veters, en stoere accentjes zoals studs, strassteentjes, knopen en sierspijkertjes. Andere opkomende trends zijn om te werken met uitgesneden stukjes waardoor de huid zichtbaar is en laarzen met stukken die omgevouwen kunnen worden zodat je de laarzen in twee stijlen kunt dragen! De vier grootste trends voor 2011 zijn enkellaarsjes, rijlaarzen, legerlaarzen en overknees.

De populairste laarzen dit seizoen zijn de enkellaarsjes. Deze lage laarsjes zijn te krijgen met platformzolen, gelaagde hakken en naaldhakken en als wedges.  De klomp-achtige variant met houten hak is ook erg in trek. Als het wordt gecombineerd met een onderlaag met een nepbonten of wollen randje staat het zowel casual als chic. Als je voor een extreme rock-chick look wilt gaan, kan je alles uit de kast trekken en gaan voor een paar laarzen met naaldhakken mét studs en sexy cut-outs!

Rijlaarzen komen natuurlijk origineel uit de paardrij-wereld, maar ze zijn nu volledig mainstream geworden. Dit soort laarzen komen tot halverwege je kuit en hebben een platte zool. Dit soort laarzen zorgt voor een meer classy look. Om het geheel wat modieuzer te maken kun je ook een paar uitzoeken met bijvoorbeeld gespjes erop. Leren of suède rijlaarzen zien er geweldig uit in neutrale kleuren zoals donkerbruin, zwart, donkergrijs of honingbruin.

Legerlaarzen (ook wel ‘cadet boots’ genoemd) komen natuurlijk uit het militaire wereldje. Ze hebben vaak zilveren, gouden of messing ornamentjes, gecombineerd met veters, sierspijkers, gespen en gelaagde, lage zolen. Echte legerlaarzen hebben veelal een dikkere, stevigere zool dan de modieuze variant. De laarzen zorgen voor een stoere, casual look en worden vaak gedragen tijdens informele vrijetijdsaangelegenheden. Donkerbruine en zwarte legerlaarzen, gemaakt van leer en suède, zijn echte klassiekers.

Overknee laarzen zijn ook echte must-haves. Ze zijn heel sexy, maar kunnen ook wat meer casual gemaakt worden door ze te dragen met donkere leggings of een maillot met een rokje. Ze kunnen ook prima gedragen worden met een skinny jeans. Veel overknees kunnen ook omgevouwen worden waardoor ze meteen een stuk veelzijdiger zijn. Nog een manier om de overknees wat meer mainstream te maken is om te gaan voor platte of lagere hakjes in plaats van hoge naaldhakken.

Wat voor laarzen je verder ook kiest, er zijn een paar basisregels die je in gedachten moet houden. Felle kleuren zoals rood, paars, blauw en groen zijn geweldig als ze in de mode zijn, maar ze blijven zelden lang hip. Hetzelfde geldt voor laarzen met een boel extra ornamentjes, zoals meerdere ritsjes of een combinatie van meerdere ornamenten zoals strassteentjes, gespen, veters en cut-outs. De vrouw die het beste is voorbereid, heeft natuurlijk gewoon een grote hoeveelheid verschillende laarzen in haar kast staan!

 



Over de Auteur

Jenny L.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger  3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L
Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger 3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L

€ 19,95
Toon product

Grisport veters - Zwart/Grijs - 120
Grisport veters - Zwart/Grijs - 120

€ 6,75
Toon product

FEETZ - Hielspoor en Fasciitis plantaris Inlegzolen voor mannen en vrouwen Steunzolen voor schoenen - Orthopedische inlegzolen - Platvoeten – Hardloop inlegzolen - Podologische inlegzolen voor voetboogpijn Hoge boog - Inlegzolen voor laarzen
FEETZ - Hielspoor en Fasciitis plantaris Inlegzolen voor mannen en vrouwen Steunzolen voor schoenen - Orthopedische inlegzolen - Platvoeten – Hardloop inlegzolen - Podologische inlegzolen voor voetboogpijn Hoge boog - Inlegzolen voor laarzen

€ 39,99
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo