FB pix De schoenen trends van zomer 2013 - Artikelpost

De schoenen trends van zomer 2013

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 943 | Aantal woorden: 548 | Datum: | 0 commentaar

De zomer heeft in Nederland inmiddels volledig zijn intrede gedaan. We hebben een lange en koude winter achter de rug en de meeste Nederlanders zijn ontzettend blij dat de zon zich nu eindelijk van z’n beste kant laat zien. Maar omdat de ‘ echte’  zomer zo laat is begonnen is de verkoop van echte zomer artikelen ook pas laat op gang gekomen. Dit heeft met name betrekking op kleding en schoenen, mensen gaan pas echt zomerartikelen kopen zodra ze dit ook echt aan kunnen. Heb jij nog niet echt tijd gehad om leuke zomer spullen aan te schaffen? Hieronder staan alle schoenen trends voor de zomer van 2013 op een rij, zodat je daar in ieder geval van op de hoogte bent.

 

1. Sneakers




De sneaker is altijd actief in ‘ modeland’  maar in 2013 zijn de sportschoenen helemaal hip. Vooral de running sneakers zijn erg populair geworden met name doordat veel bekende bloggers deze schoenen dragen. Ook de New Balance hebben ineens een enorme groei aan populariteit doorgemaakt (ook dit zijn van origine hardloopschoenen)

 

2. Sandalen
Sandalen zien we elke zomer terugkomen en deze zijn ook heerlijk om te dragen als de zon schijnt. In 2013 zien we veel op ‘ gladiatoren’ geïnspireerde slippers en sandalen en ook de neonkleuren en aztec print is hot.

 

3. Festival Boots
Wie optimaal van de zomer gaat genieten, bezoekt wellicht ook een muziek festival. Maar een festivalterrein kan zanderig, modderig of vies zijn waardoor het voor veel mensen prettig is om stoere festival boots te dragen. Deze schoenen laten je de hele dag dansen zonder dat je vieze voeten krijgt en daarnaast staan deze laarzen erg tof onder een leuke festival outfit.

 

 

Als je een van de bovenstaande, of misschien wel alle drie de modellen koopt weet je zeker dat het goed zit op het gebied van schoenen deze zomer. Bij Schuurman Schoenen worden al deze paren goed vertegenwoordigd en kun je vaak ook nog genieten van een goede kortingscode of aanbieding. Daarnaast shop je bij deze webwinkel ook voor heren en kinderen. Ben je niet zo van het online shoppen dan kun je deze modellen ook vinden in de stad bij de grotere en bekendere schoenenwinkels. 

Over de Auteur

Bij Schuurman schoenen vind je de laatste trends schoenen voor dames, heren en kinderen. In dit artikel lees je alles over de populairste schoenen trends voor dames in 2013.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Fila Damen Sneaker Trend Low Comfider Women Fair Orchid-39
Fila Damen Sneaker Trend Low Comfider Women Fair Orchid-39

€ 31,22
Toon product

Skechers Vapor Foam - Fresh Trend Dames Instappers - Beige - Maat 39
Skechers Vapor Foam - Fresh Trend Dames Instappers - Beige - Maat 39

€ 79,95
Toon product

Schoenenbank - Halbank - Schoenenbank met zitkussen - Schoenenbankje - Schoenen organizer - Schoenen opbergsysteem - Tot 9 paar schoenen - 110 x 30 x 48 cm - Bruin - Zwart
Schoenenbank - Halbank - Schoenenbank met zitkussen - Schoenenbankje - Schoenen organizer - Schoenen opbergsysteem - Tot 9 paar schoenen - 110 x 30 x 48 cm - Bruin - Zwart

€ 117,95
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo