FB pix De schoenenstijlen voor 2010! - Artikelpost

De schoenenstijlen voor 2010!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1268 | Aantal woorden: 574 | Datum: | 0 commentaar

De schoenenstijlen voor 2010!

Het is tegenwoordig niet moeilijk meer er hip bij te lopen. Steeds meer winkels bieden goede, goedkope schoenen aan in diverse modellen, dus het is slechts een kwestie van kiezen uit het enorme aanbod. Maar dat is vaak lastiger dan het klinkt. Als je graag de mode volgt of zelfs liefst zelf een trend zet, kijk dan vooral eens naar de volgende stijlen. Aangezien ze verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en materialen, zit er vast een schoen voor jou tussen.

Sandalen

De sandaal staat voor comfort. Maar dat betekent niet dat je vast zit aan de oude vertrouwde Birkenstock. Versierd met kralen, diamantjes, strikjes, gespjes of bandjes, is de sandaal in 2010 een heus mode-item. Zowel op het strand, op straat of op een feestje staan sandaaltjes fantastisch onder fladderjurkjes of linnen broeken.

Platform sandalen

Als je graag op hakken loopt maar het in de zomer toch graag wat comfortabeler hebt, zijn sandalen met sleehakken of plateau-zolen ideaal. Het vraagt wellicht wat moed en een echt plateau is waarschijnlijk even schrikken, maar gecombineerd met een simpele outfit kun je de plank haast niet misslaan. Peep-toes, sling backs, of versierd met pailletten, ook deze schoenen komen in allerlei varianten, maar ze geven je allemaal gegarandeerd een fijne retro-feel.

Mary Janes

Chic en schattig! Mary Janes zijn stevige schoenen, met een mooie hak en een of twee bandjes over de wreef. Zo veelzijdig en elegant, dat elke vrouw wel een paar zou kunnen gebruiken!

Schoenen met franjes

Een andere 1970’s flashback en helemaal bohemian. Pumps, laarzen en sandalen, alles wordt afgemaakt met een randje franjes. Leuk met bijpassende tas, maar houd de rest van je outfit simple.

Pumps met kant

Kant is een must-have deze zomer en het zit nu ook aan je schoenen. Een randje kant of zelfs een hele kanten zijkant, maakt schoenen sensueel en romantisch maar toch netjes. Het ultieme kanten accessoire!

Stiletto’s

Stiletto’s gaan nooit uit de mode. Voor veel vrouwen (en mannen!) het symbool van vrouwelijkheid, en ze doen wonderen voor je kuiten. Dit seizoen zijn de hakken driehoekig of vierkant, en soms zelfs opengewerkt. (Nep)krokodillenleer of hoogglansleer zijn favoriete materialen in 2010.

Booties

Hot, chic en stylish. En niet te vergeten, comfortabel! Ook deze schoenen komen in velerlei vormen en kleuren en passen in feite bij elke outfit. Heel hip maar gewaagd deze zomer zijn de ‘caged booties,’ je voet in een kooi van bandjes en gespjes.

Hoge laarzen

Ook deze vragen wellicht wat moed maar ook hoge laarzen zijn terug van nooit weggeweest voor deze herfst/winter. Knie- of zelfs dijhoog zijn ze dit keer en van leer, suede, katoen, met kant of met veters. Ze staan natuurlijk prachtig onder een korte rok of jurk, maar ook over een broek kan het nog altijd prima.

De boodschap dit jaar is dus eigenlijk: wees dapper, probeers iets nieuws, verleg je grenzen. Je zult er geen spijt van krijgen!



Over de Auteur

Door Floor Uitterhoeve.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met smalle of brede schacht en smalle of brede schoenen.

Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger  3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L
Groene aanslag verwijderaar Groene aanslagreiniger 3x 1 Liter Tuinverzorging - Onderhoud - 1L

€ 17,49
Toon product

Grisport veters - Zwart/Grijs - 120
Grisport veters - Zwart/Grijs - 120

€ 6,75
Toon product

Luxe Modulaire Schoenenkast - Ruimtebesparend schoenenrek - Met 3 Modules & 6 Planken - Compacte schoenen opberger - Waterbestendig - Zelf samenstellen - 94,2 x 43,6 x 31,5 cm - Zwart
Luxe Modulaire Schoenenkast - Ruimtebesparend schoenenrek - Met 3 Modules & 6 Planken - Compacte schoenen opberger - Waterbestendig - Zelf samenstellen - 94,2 x 43,6 x 31,5 cm - Zwart

€ 27,99
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[91 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo