FB pix Elfstedentocht 2012 - Laatste nieuws Elfstedentocht 2012 op Twitter - Artikelpost

Elfstedentocht 2012 - Laatste nieuws Elfstedentocht 2012 op Twitter

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1153 | Aantal woorden: 396 | Datum: | 0 commentaar

Nieuws over de Elfstedentocht verspreid zich razendsnel op internet en social media. Zeker nu er voor langere tijd een stabiele vorstperiode aan komt is er dagelijks nieuws te melden over de Elfstedentocht, de schaatsklassiekers, de schaatskalender, ijsdiktes in Friesland en de kwaliteit van het Elfstedentocht traject. Volgens de media lijkt Friesland én de rest van Nederland zich op te maken voor een Elfstedentocht. Snel en goed Elfstedentocht nieuws verspreiden is dan ook belangrijk. Via Twitter is het Elfstedentocht nieuws goed te volgen.

De Elfstedentocht is na één dag vorst in Friesland al top nieuws. Weermannen duikelen over elkaar heen met grafieken die allen naar beneden wijzen. Maar eerlijk is eerlijk de vooruitzichten voor de komende week (en langer!) zien er dan ook prachtig uit. De voorspellingen zijn ook een stuk betrouwbaarder met de nieuwe apparatuur..

Relevant Elfstedentocht nieuws lastig te vinden

Niet alleen de weermannen brengen nieuws over de Elfstedentocht. Ook actualiteitenprogramma’s als Nieuwsuur en De Wereld Draait Door zijn na één dag vorst op zoek naar een ijsprimeur in Friesland. De Telegraaf, AD maar ook de lokale Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad jagen op Elfsteden nieuws. De eventuele huldiging in de Friesland Hal? Nee hoor, de huldiging van de Elfstedentocht vindt plaats aan de voet van de karakteristieke Oldehove in het centrum van Leeuwarden. Best lastig om al dat relevante Elfstedentocht nieuws te vinden.

Elfstedentocht nieuws volgen via Twitter

Elfstedentocht nieuws is verspreid. En dat zal ook gebeuren bij een Elfstedentocht in 2012. Echt Elfstedentocht nieuws is schaars en lastig te vinden. Eigen foto reportages, unieke video’s en direct nieuws vanaf het Elfstedentocht traject. Pure beleving. Daar gaat het om. Ook in de nieuwsvoorziening rondom een eventuele Elfstedentocht in 2012. Via dit Twitter-account is puur Elfstedentocht nieuws te volgen. In 2012, maar ook in de jaren die volgen!



Over de Auteur

H. van der Mey is liefhebber van schaatsen op natuurijs. Van der Mey woont op steenworp afstand van het Elfstedentocht traject. Puur nieuws is snel gemaakt!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo