Een Jack Russel Opvoeden - Artikel Post - Artikel Marketing

Een Jack Russel Opvoeden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: zakenbons
Gezien: 1359 | Aantal woorden: 551 | Datum: Tue, 22 Feb 2011 | 0 commentaar

Om succesvol een Jack Russell te trainen is iets waar elke hondeneigenaar trots op is en in het byzonder de bezitters van een Jack Russell. Om deze kleine terriërs trucjes te zien uitvoeren door uw opdrachten,  zal u hart niet alleen met trots vullen, maar ook met geluk en zelfontplooiing. Maar wat als de hond waar je zo over opschept iets totaal gênant doet, zoals plassen in de woonkamer van een vriend als u daar op bezoek bent voor een kort bezoekje. U kunt op zo’n moment waarschijnlijk wel door de grond zakken of niet?

Dit gedrag kan worden voorkomen door de juiste Jack Russel Training

Urine markering

Dit gedrag is niet ongebruikelijk bij honden. De meeste honden, speciaal de honden die gecastreerd of gesteriliseerd zijn hebben de neiging op plekken of dingen te markeren die nieuw voor hun zijn. Het is hun manier om te zeggen: Blijf weg! Deze bank is van mij! Verder markeren zij om informatie over te brengen, zoals de rang van de hond in de roedel of de beschikbaarheid voor paren. Het castreren of steriliseren van uw geliefde hondje kan de drang tot markeren verminderen. Constant toezicht zal ook voorkomen dat uw hond deze gewoonte zal gaan ontwikkelen. Als u uw hond zijn been omhoog ziet doen, doe iets dat hem afleidt: klap met uw handen of schudt met een beker of  fles met muntjes erin. Geef dan het commando: “Niet plassen” of  “” Stoppen”  Tijdens de training van uw Jack Russell moet u consistent zijn in het toepassen van deze techniek totdat het probleem volledig is verholpen.

Overmatig blaffen

Net zoals urine markering, is overmatig geblaf een van de meest voorkomende problemen waar veel hondenbezitters tegenaan lopen. Het kan heel erg irritant zijn voor u en voor degene in uw omgeving, in het bijzonder als iedereen slaapt en uw Jack Russel besluit om eens lekker hard te gaan blaffen. Om dit probleem te kunnen plaatsen moet u onderzoeken wat de oorzaak is dat u hond gaat blaffen. Is hij misschien bang om alleen te zijn? Of misschien ziet hij een eekhoorntje of een ander dier waarvan hij denkt dat hij zou moeten najagen? Om het blaffen te stoppen, is het belangrijk dat u de hond alles geeft dat hij nodig heeft, bescherming tegen harde weersomstandigheden, speeltjes om verveling tegen te gaan. Verwijder alle zaken die hem aan het blaffen kunnen maken, zoals speelgoeddieren en vermijd dat kleine kinderen door het huis rennen enz.

De twee bovenstaande gedragsvormen zijn niet de enige problemen die kunnen worden voorkomen door de juiste training van uw Jack Russel. Als u een ander probleem heeft met uw Jack Russell wees er dan van verzekerd dat er altijd een oplossing is en vaak zal het training met zich meebrengen.

 Over de Auteur

http://jackrusselopvoeden.blogspot.com/

http://jackrusselkarakter.blogspot.com/

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo