Online dating: 5 tips zodat zij op jouw bericht reageert - Artikel Post - Artikel Marketing

Online dating: 5 tips zodat zij op jouw bericht reageert

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3862 | Aantal woorden: 591 | Datum: | 0 commentaar

 

Het grootste probleem dat jij hebt wanneer jij een eerste bericht stuurt. Naar een vrouw die ingeschreven staat op een datingsite is dat zij veel berichten ontvangt. 35+ is geen uitzondering, vooral als ze zich net heeft ingeschreven.

Je hebt dus veel competitie, maar dat betekent zeker niet dat jij kansloos bent!

Als jij succesvol het percentage wilt verhogen van hoeveel vrouwen op jouw eerste bericht reageren. Stel van 2/10 naar 5/10. Dan moet jij je met je eerste bericht gelijk onderscheiden van andere mannen. Ik zal je een paar tips geven.

Online dating tip 1

Geen chat taal, geen fouten maken in spelling. Ey alls goed. Jij lijkt me een leuke dame dus ik d8 laat ik ff een berichtje sturen, hoop wat van je te hore?

Daar wordt zijn niet blij van! Gooi je bericht in MS-Word en zij zal niet meer je bericht wegklikken omdat ze denkt dat ‘ie onleesbaar is.

Online dating tip 2

Maak je bericht lang genoeg om haar een beeld te schetsen, dat jij een aantrekkelijke man bent. Die zij beter moet leren kennen. Maar niet te lang waarin wanhopig over lijkt te komen. 2 paragrafen max. en sluit dan af met een zin waarin je haar aanzet om te reageren!

Online dating tip 3

Als je haar profiel gelezen hebt, verwerk daarvan 1 punt in je bericht. Kies iets een beetje aan het einde wat jou interesseerde. Dit laat namelijk zien dat je haar profieltekst helemaal gelezen hebt. Het hoeft niet een hele paragraaf te zijn 2 zinnetjes is genoeg.

Hiermee onderscheidt jij je ook gelijk ten op zichten van andere mannen. Die alleen zeg je hebt een leuk profiel. En niet specifiek zeggen wat ze zo leuk aan haar profiel vinden. Behalve haar foto’s natuurlijk! Beetje voorspelbaar.

Online dating tip 4

Heb een Knip en Plak bericht klaarstaan wanneer je geen reactie krijgt. Dit was voor mij een openbaring, 50% van de vrouwen die ik een eerste bericht had gestuurd maar niet reageerde. Die reageerden wel op mijn tweede poging.

Vaak vertelden ze dat ze zoveel berichten ontving en die van mij vergeten was te beantwoorden. (Sommige lezen eerst alles en dan geven ze een reactie op de leukste berichten.)

Online dating tip 5

Heb een goede titel! Je kunt je beste bericht schrijven maar als de titel “Hey” is. Dan heb je alles voor niets gedaan, vrouwen worden overladen met berichten. En na een tijdje weten ze uit de titel de inhoud af te leiden. Een saaie, voorspelbare titel zal 99/100 een saai slecht berichtje zijn.

Wil jij meer weten hoe je een online dating bericht stuurt, waarop vrouwen graag reageren? En dan bedoel ik écht reageren 2 paragrafen lang, check Eerste Bericht Datingsite. Voor meer informatie.Over de Auteur

Van nature ben ik niet een man geweest die constant aantrekkelijke vrouwen om zich heen had. Maar door nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Heb ik kunnen ontdekken hoe vrouwen werken, wat zij aantrekkelijk vinden. En wat niet. Het was een leuke leerzame ervaring.

De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met internetdating. In het begin had ik veel moeite, met een reactie krijgen. Om nummers en MSN te krijgen. Heel veel berichten later, en talloze profielen te hebben geschreven. Heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Voor een aantrekkelijke profieltekst check: Profieltekst Datingsite

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo