Online dating: 6 afstotende profielteksten 1 aantrekkelijke - Artikel Post - Artikel Marketing

Online dating: 6 afstotende profielteksten 1 aantrekkelijke

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3608 | Aantal woorden: 924 | Datum: | 1 commentaar

 

Er zijn veel verschillende typen profielteksten helaas trekken er weinig vrouwen aan. Er zijn zoveel teksten die haar afstoten. Mannen die letterlijk hun tijd verspillen op een datingsite. Want een onaantrekkelijke profieltekst, zorgt er voor dat een vrouw zelfs op je beste bericht niet zal reageren.

Wat doet een profieltekst

Met je profieltekst, kun je aan de dame die je profiel bezoekt laten zien wie jij bent.

Een profieltekst maakt het verschil of vrouwen wel het initiatief nemen om jou iets te sturen. Of dat ze verder kijken, om te zien of er een tekst is die wel positief gevoel in haar oproept.

Jouw profieltekst geeft haar ook wat extra informatie nadat ze je bericht gelezen heeft. Een goede profieltekst geeft een extra zetje om te reageren. Een slechte profieltekst geeft haar een rede om niet te reageren. Ook al sprak je bericht haar aan.

Typen profielteksten

Er zijn profielteksten die vrouwen afstoten en er is het soort tekst, dat haar aanspreekt.

De eerste is de ‘1 paragraaf’ profieltekst. Deze tekst is 1 paragraaf en bevat saaie basis informatie en voor de rest niet veel interessants. Omdat de informatie zo minimaal is en slaapverwekkend geschreven, zal dit profiel haar niet aantrekken. In het beste geval kost het je geen vrouwen als je een goed bericht stuurt. Omdat het geen afstotende tekst is.

De ‘totaal eerlijke’ profieltekst, hierbij schrijft de persoon letterlijk wat ‘ie kwijt wil. Zonder rekening te houden dat niet alle informatie even goed is! Bijvoorbeeld zeggen dat je geen zelfvertrouwen hebt dat is een onaantrekkelijke eigenschap. Eerlijk zijn is zeker goed. Je moet altijd eerlijk, het is de manier waarop. Dat er voor zorgt of je wel of geen reactie krijgt.

‘Het lange niets zeggende verhaal’ deze profieltekst lezen is geen pretje. Het is achter elkaar geschreven met lange zinnen. Grammaticaal slaat deze tekst ook de plank mis. Verder bevat het eigenlijk alleen maar een lijstje met allemaal saaie feitjes. Waardoor je als lezer erg moet gapen.

Het arrogante profiel, iemand die zich helemaal geweldig vindt. Dat kunnen vrouwen niet echt waarderen. Vaak is naast de arrogante tekst ook nog een "sexy" foto te vinden. Mocht je jezelf geweldig vinden schep er niet over op en laat het haar ontdekken!

De ‘advertentie’ profieltekst, de tekst is geschreven op een manier hoe je bijvoorbeeld een auto zou verkopen. Je moet een goede schrijver zijn wil zo’n soort tekst voor je werken. De meeste mannen zijn dat echter niet. Dan lijkt je profieltekst meer op een selectie van eigenschappen. Die weinig iets over jou zeggen.

Het ‘ik wil iedereen plezieren’ profieltekst, deze tekst is geschreven om geen enkele vrouw die je tekst leest mis te lopen. Je wilt niemand ‘kwetsen’ en zoveel mogelijk vrouwen krijgen. Openminded zijn is goed, maar iedereen proberen te plezieren werkt niet. (Trouwens dat moet je ook niet willen.)

De ‘Brad Pitt’ profieltekst, deze tekst zorgt ervoor dat je inbox overvol raakt. Aantrekkelijke vrouwen nemen het initiatief om jou iets te sturen. Nog een voordeel van deze tekst is dat vrouwen die twijfelen of ze op je bericht reageren. Toch reageren omdat je persoonlijkheid goed overkomt.

Zelf zie ik er niet uit als Brad Pitt, en om toch een voordeel te pakken een helpt een goed geschreven profieltekst. Over het algemeen hechten vrouwen meer waarde aan persoonlijkheid dan uiterlijk. Qua uiterlijk hoef je er niet als Brad Pitt er uit te zien. Met een goed geschreven profieltekst creëer je dat effect.

Er zijn geen vaste richtlijnen om een profieltekst te hebben. Die mooie en intelligente vrouwen aantrekt.

Wat belangrijk is, is dat je opvalt. Hoeveel Brad Pitt’s kennen we? 1 dus jouw profieltekst moet origineel zijn. Het moet haar aandacht grijpen, ze moet zin in je krijgen.

Je profieltekst moet op een manier geschreven waarbij ze het beeldscherm ingezogen wordt. En er dus niet bij in slaap valt. Verder moet je tekst ook uitstralen hoe leuk en aantrekkelijk jij echt bent.

Dat lijkt misschien logisch. Maar in bijna alle profielteksten die mannen schrijven ontbreekt dat.

Als je wilt weten hoe je een profieltekst kunt krijgen die dames aanzet tot actie. Waarbij ze het initiatief nemen om jou eerst iets te sturen. En wanneer je een bericht stuurt waarin zij blij verrast zal reageren. Bezoek http://www.pimpjeprofieltekst.nl/ zodat jouw profieltekst in de laatste categorie valt. De categorie die wel vrouwen aantrekt.Over de Auteur

Ik heb in de zoektocht van hoe je vrouwen ontmoet, verleid etc. veel aan online dating gedaan. Daar kwam ik tot de conclusie dat communicatie essentieel is, als jij succes wilt hebben met vrouwen. Ik nu voor mannen een profieltekst .

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Tue, 6 Sep 2011 at 10:46 PM, by Guest
Handig artikel. Ik heb gelijk mijn eigen profieltekst aangepast!

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[147 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo