Online dating: De basis voor succes - Artikel Post - Artikel Marketing

Online dating: De basis voor succes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1458 | Aantal woorden: 582 | Datum: | 1 commentaar

 

Als je aan online dating doet weet je dat vrouwen veel keus hebben, een paar dagen terug kreeg een reply. Dat ze in 2 dagen 254 berichten heeft ontvangen?! Het mag dan ook logisch zijn dat jij écht goed moet overkomen wil je een date krijgen.

De manieren om online goed over te komen is met je dating profiel. Dit doe je door goede foto’s te hebben, ze moeten je in ieder geval geen ‘kwaad’ doen. Daarnaast moet je ook een goed profiel schrijven, dit doe je niet door een opsomming te maken van wat eigenschappen je eigen. Maar door iets te schrijven waardoor jij haar fascineert en zij het scherm ingezogen wordt.

Als je dit in orde hebt zijn er dames die ook jou benaderen.

Goed dating bericht

Maar online dating voor de man houdt vooral in dat jij zelf op jacht moet gaan. Jij moet vrouwen benaderen en dit kan je alleen succesvol doen met een goed dating bericht. Hier gaan de meeste mannen de fout in, als je denkt dat een complimentje genoeg is. Dan heb je het erg lastig want met jou denken 100 andere mannen dat ook.

Het resultaat? 101 mannen schrijven het zelfde bericht!

Jij moet je dus onderscheiden, om veel reacties te krijgen op je eerste bericht is mogelijk door wel origineel te zijn. De dames die dan het bericht ontvangen worden blij verrast.

Om het nog duidelijker te maken de dating berichten die je schrijft kunnen Knip en Plak berichten zijn. Dat houdt je een zelfde dating bericht naar meerdere dames verstuurd.

Dat maakt hen niet uit, je bericht moet persoonlijk ogen en voelen én origineel zijn, dan hebben ze dat echt niet door.

Als jij wel de tijd hebt om elke vrouw persoonlijk te benaderen, raadt ik je aan om het niet over haar uiterlijk te hebben. Maar echt iets over haar persoonlijkheid in je bericht te zetten.

Laat zien dat je haar profiel gelezen hebt, en dat je niet alleen op basis van een foto een berichtje schrijft. (Ook al is dat misschien wel zo.) Stel ook één of twee leuke vragen dit maakt het voor haar makkelijker om op je bericht te reageren.

Als jij een goede profieltekst hebt en foto’s die je niet in de weg staan dan moet je regelmatig een reactie kunnen krijgen. Als je een écht goede profieltekst of profielfoto’s hebt zal het reactie percentage hoger worden. En wanneer het ‘slechter’ is dan gemiddeld minder of helemaal geen reactie.

Als jij zonder enige moeite een dating profiel wilt de de vrouwen aantrekt die jij aantrekkelijk vindt. Bezoek pimpjeprofieltekst.nl en krijg een goed dating profiel.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Tue, 1 Nov 2011 at 12:12 PM, by versiertrucs voor mannen
Helemaal mee eens, wel een klein gevaartje namelijk dat woorden soms zo verkeerd begrepen kunnen worden. Ik geloof dan ook dat je met versiertechnieken en deze handige tips heel ver kan komen en er niemand zich meer alleen hoeft te voelen

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[165 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo