Online Dating: Dwing je eigen kansen af! - Artikel Post - Artikel Marketing

Online Dating: Dwing je eigen kansen af!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1088 | Aantal woorden: 797 | Datum: | 0 commentaar

Als je antwoord krijgt op je bericht, in hoeverre is dat geluk? Dat was een vraag die ik mij vroeger stelde. Toen ik net begon met online dating, dacht ik eerst. Een reactie krijgen is niet zo moeilijk, vrouwen schrijven zich immers in om een man te ontmoeten.

Toen ik ontdekte dat het niet zo simpel was, kwam ik in de fase van: Het is onmogelijk om een reactie te krijgen. Als je iemands profiel leest. Het leuk en luchtig houdt, moet toch wel een groot deel van de vrouwen reageren toch? Maar dat gebeurde niet.

De kans factor
Stel je stuurt tien berichten naar 10 willekeurige vrouwen. Dan is er een grote kans dat er minimaal 2 niet van beantwoord worden. Omdat de vrouw lid is en geen betalend lid. En daardoor dus sowieso niet kan reageren. Laten we het maar windowshoppers noemen.

Dat is gewoon pech en de tijd die je er in gestoken hebt is helaas voor niets geweest.

Maar wat ik heb ontdekt is dat berichten sturen ogenschijnlijk een ‘kansspel’ lijkt. Maar het heel goed mogelijk is om ZELF de kansen op een reacite zelf te vergroten. Om zo veel meer reacties op je eerste bericht te krijgen.

Hoe jij de kansen verhoogd


Een aantrekkelijke vrouw kan gemakkelijk meer 25 berichten op een dag ontvangen! Dus wat doe je als je zo’n volle inbox hebt? Juist je bekijkt welke subjectlines er tussen uit springen. En de rest lees ze niet of een stuk later omdat ze al voor een groot deel de inhoud kan raden.

Hier zijn wat woorden die jij niet in je titel moet zetten tenminste als je wilt dat je bericht als eerste gelezen wordt.

Mooi, knap, hey, hoi, xxx en ga zo maar door!

Nu de inhoud, hierin is de meeste winst te behalen. In feite als je bericht origineel is, haar hardop aan het lachen maakt. Dan heb je een grote kans dat je een reactie krijgt. Verrassen werkt ook altijd goed.

Nu hoor ik je denken, als ik 10 dames iets wil sturen dat écht een indruk achterlaat. Dan ben ik lang bezig om zo’n bericht te maken. Ja, dat is ook zo als je elke dame een persoonlijk bericht stuurt.

Gelukkig bestaat er ook de mogelijkheid om een Knip en Plak bericht te maken. Als je het goed aanpakt kom je uiteindelijk op een bericht uit met een hoog reactie percentage.

Dit gaat misschien voor je gevoel tegen de online dating regels in, but I don’t care als jij het niet doet doe ik het. (grapje.)

De kracht van een Knip en Plak bericht zit ‘m in de onvoorspelbaarheid en originaliteit. Aangezien je weet dat het bericht naar 10-tallen vrouwen gaat sturen. Kan je er maar beter voor zorgen dat deze leuk en aantrekkelijk geschreven is.

Hoe je profieltekst de reacties verhoogd


Ik weet niet of je de profielteksten van andere mannen hebt gelezen. Zo niet doe dat! In het beste geval, als jij nu weinig reacties krijgt, ontdek je dat jouw profieltekst. Wel erg lijkt op de profielteksten van andere mannen. Het is toch apart dat de meeste mannen zich niet onderscheiden. Als jij dat wel doet, kan je profieltekst namelijk dat extra zetje geven om een reactie op te wekken.

Toen ik laatst in de trein zat zag ik een folder liggen. Hier is een stukje van de tekst: Italie…wie denkt niet aan de warme zon, de strakblauwe luchten, wuivende palmen en ritselende olijfbladeren. Als jij nou maar een beetje jou tekst in deze stijl schrijft val je al wat meer op.

Als jij wilt leren hoe je een Knip en Plak bericht schrijft, waarop elke vrouw graag reageerd die jij aantrekkelijk vindt. Check een origineel eerste bericht.

 

Over de Auteur

Daten kan erg  leuk zijn, maar ook zo lastig. Vrouwen zijn niet logisch! Wij ook niet, al denken we vaak van wel.

Van nature ben ik niet een man geweest die constant aantrekkelijke vrouwen om zich heen had. Maar door nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Heb ik kunnen ontdekken hoe vrouwen werken, wat zij aantrekkelijk vinden. En wat niet. Het was een leuke leerzame ervaring.

De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met internetdating. In het begin had ik veel moeite, met een reactie krijgen. Om nummers en MSN te krijgen. Heel veel berichten later, en talloze profielen te hebben geschreven. Heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Veel artikelen die ik schrijf zullen gaan over internetdating.
Aangezien ik zelf gemerkt heb hoe lastig het is. En merkte dat ik zeker niet de enige was. Daarom hoop ik jou met mijn artikelen over lastige punten heen te helpen.

De artikelen zullen je inzichten moeten geven over internetdating. Ik zal mijn eigen ervaringen delen en die van andere. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Bijvoorbeeld met het schrijven van je profieltekst.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Fri, 19 Aug 2011 at 5:43 PM, by Guest
Hallo website eigenaar. Mijn partner en ik lazen net uw post. Uw artikel is eigenlijk heel duidelijk en makkelijk te begrijpen samengesteld!


Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo