Online dating: Een gevaarlijk effectieve truc ontdekt - Artikel Post - Artikel Marketing

Online dating: Een gevaarlijk effectieve truc ontdekt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2366 | Aantal woorden: 674 | Datum: | 1 commentaar

Ik wist niet zo goed of ik over dit onderwerp wel een artikel moest schrijven. Het is namelijk een trucje waarmee online dating wel heel makkelijk wordt. Wat veel mannen één van de lastigste dingen vinden, wanneer ze ingeschreven staan bij een datingsite. Is een eerste bericht sturen.

Zelf zat ik er erg mee te worstelen, tot ik na wat testen op een ontdekking kwam. In kladblok schreef ik een bericht en deze stuurde ik naar meerdere vrouwen.

Ik las niet haar profiel maar als de foto haar aansprak stuurde ik het. En ik was verbaasd het Knip en Plak bericht werkte. Ik ontving enthousiaste reacties van vrouwen.

Dit werkt nooit!

Nee als jij denkt dat dit een Knip en Plak bericht is...

“Je bent zo knap en je hebt een leuk profiel, daarom zal ik je graag beter willen leren kennen. Wil je mijn profiel bekijken en iets terug sturen?”

Dan zal het niet werken dit is gewoon een slecht bericht dat iemand veel rondstuurt. Als je een Knip en Plak bericht wilt versturen, die de vrouwen interesseert, waar jij opvalt. Moet je echt met iets beters komen.

Er is niets mis met het sturen van een persoonlijk bericht, maar wanneer je merkt dat de tijd die je er in stopt. Nauwelijks het waard is omdat het aantal reacties te laag is, ga je andere dingen proberen.

Het is niet eerlijk!

Nee dat is het ook niet, als ik zonder enige moeite leuke reacties op te wekken terwijl anderen. Veel moeite doen en nooit een respons krijgen, is het oneerlijk.(Grapje.)

Maar als ik je vertel dat een goed Knip en Plak bericht haar een glimlach bezorgt. Haar enthousiast maakt om jou beter te leren kennen. En het er voor zorgt dat jij als één van de weinige mannen wel iets leuks en origineels aan haar stuurt. Kortom jouw bericht maakt haar blij! Verder ‘kopieër je niet iemand anders, maar jezelf.

Een Instant Flirt stuur je ook naar meerdere vrouwen, en jij bent niet eens de enige die dat doet. Zij ontvangt de zelfde Instant Flirt van andere mannen. Dan doe stuur je dus iets wat andere manen ook doen.

Bij een Knip en Plak bericht is dat dus iet het geval. En wanneer jij oprecht geïnteresseerd bent in haar, zij het zelfde wilt als jij. (Een vaste relatie, fun etc.) Dan is er niets mis mee om zo’n bericht te sturen..

Jouw eerste bericht stuur je alleen maar om het ijs te breken en er voor te zorgen dat zij op jouw reageert.

Elke vrouw heeft het door!

Nee, maar als jij per ongeluk de zelfde vrouw twee keer je bericht stuurt, dan loop je wel tegen de lamp. Het kan gebeuren, aan de andere kant ik wil best per half jaar een keer betrapt worden. En dan kan je maar één ding doen, eerlijk zijn.

En soms vinden zij je bericht zo leuk, dat ze toch met je verder willen mailen.

Het heeft geen zin om online te liegen, ook als je een Knip en Plak bericht stuurt. Behandel je een vrouw met respect, hoewel het misschien voor sommige mensen onecht overkomt.

Als je wilt leren hoe je zelf zo’n bericht kunt maken. Ga naar dan Knip en Plak berichten. En geef jezelf een eerste bericht, die simpel te versturen is en fascinerende reactie oproept.

 Over de Auteur

Daten kan erg  leuk zijn, maar ook zo lastig. Vrouwen zijn niet logisch! Wij ook niet, al denken we vaak van wel.

Van nature ben ik niet een man geweest die constant aantrekkelijke vrouwen om zich heen had. Maar door nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Heb ik kunnen ontdekken hoe vrouwen werken, wat zij aantrekkelijk vinden. En wat niet. Het was een leuke leerzame ervaring.

De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met internetdating. In het begin had ik veel moeite, met een reactie krijgen. Om nummers en MSN te krijgen. Heel veel berichten later, en talloze profielen te hebben geschreven. Heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Een ontdekking die ik deed was dat als je een eerste bericht stuurt. Je beter een goed Knip en Plak bericht kunt sturen dan een persoonlijk bericht. Wil je leren hoe je een goed Knip en Plak bericht maakt waardoor je een voller postvak krijgt? Ontdek het HIER.

Mocht jij vragen hebben of een opmerking kun je me altijd mailen naar tips@pimpjeprofieltekst.nl  misschien zal ik er een artikel op baseren, of je persoonlijk advies geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Thu, 5 May 2011 at 7:08 PM, by M. Angetak
Hai Jack Joel,

Het is wel handig indien je bij het knippen en plakken niet een deel van de tekst vergeet zoals je in je link hebt gedaan ;-)

.nl ontbreekt in de link in je artikel

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo