Online dating: Het ultieme doel van je eerste bericht - Artikel Post - Artikel Marketing

Online dating: Het ultieme doel van je eerste bericht

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1438 | Aantal woorden: 507 | Datum: | 0 commentaar

Waarom schrijf jij je eerste bericht? Een belangrijke vraag met verschillende antwoorden.

Dus je ziet een leuke dame, ze is mooi en de rest van het profiel spreekt je ook aan. Het is duidelijk jij gaat haar een bericht sturen. En wat is je doel? En is deze haalbaar, dat is erg belangrijk!

Wat niet gaat lukken…

Jij zal niet met je eerste bericht een date kunnen regelen of een telefoonnummer. Zij ontvangt zoveel berichten dat ze keuzes moet maken, dus zorg ervoor dat zij jou. Als de beste keuze ziet.

Laat dus duidelijk zijn dat je hoofddoel is een positieve reactie terug te krijgen, zodat je een ‘gesprek’ kunt beginnen. Dat ze alleen je profiel bekijkt heeft zij moet je profiel bekijken en iets terugsturen.

Jouw hoofddoel is dat ze op je eerste bericht positief reageert. Hoe wil je dat doen? Kijk nu komt het leuke gedeelte!

Hier zijn een paar opties:

•    Je kunt haar hardop laten lachen;
•    Haar verrassen.;
•    Haar opwinden;
•    Haar intrigeren;
En nog meer…

Ja het kan allemaal, echt! Maar dan moet je natuurlijk niet die saaie berichten sturen zoals je nu doet. Met saaie opsommingen en een simpel complimentje krijg je deze effecten niet. Vaak als je zo’n bericht stuurt, verspeel je je tijd, omdat veel vrouwen zich hier niet door geprikkeld voelen.

En dat is wat je wilt, haar prikkelen.

Dan is er nog een doel, en niet onbelangrijk.

Filteren

Als jij weet waarom jij vrouwen wilt ontmoeten, bijvoorbeeld voor een korte relatie, lange relatie of voor losse contacten. Dan is je eerste bericht een mooie mogelijkheid om de vrouwen, die dat ook willen te filteren.

Als je je berichten op de goede manier schrijft, dan zorg je ervoor dat de vrouwen, die niet zoeken wat jij zoekt. Zich totaal niet aangesproken voelen. Maar de dames die het zelfde willen als jij.
Die zullen vol enthousiasme op jou bericht reageren. En de vrouwen die jij niet wilt ontmoeten die zullen sturen dat ze geen interesse hebben. Maar je originaliteit wel waarderen.

En het type dame die jij wilt bereiken zal jij blij maken. Wil jij weten hoe jij berichten schrijft naar dames die willen wat jij wilt, waardoor je haar fascineert. Ontdek hier hoe je Goed Eerste Bericht stuurt.

 

Over de Auteur

Daten kan erg  leuk zijn, maar ook zo lastig. Vrouwen zijn niet logisch! Wij ook niet, al denken we vaak van wel.

Van nature ben ik niet een man geweest die constant aantrekkelijke vrouwen om zich heen had. Maar door nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Heb ik kunnen ontdekken hoe vrouwen werken, wat zij aantrekkelijk vinden. En wat niet. Het was een leuke leerzame ervaring.

De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met internetdating. In het begin had ik veel moeite, met een reactie krijgen. Om nummers en MSN te krijgen. Heel veel berichten later, en talloze profielen te hebben geschreven. Heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Een ontdekking die ik deed was dat als je een eerste bericht stuurt. Je beter een goed Knip en Plak bericht kunt sturen dan een persoonlijk bericht. Wil je leren hoe je een goed Knip en Plak bericht maakt waardoor je een voller postvak krijgt? Ontdek het door te klikken op: Goed Eerste Bericht!

Mocht jij vragen hebben of een opmerking kun je me altijd mailen naar tips@pimpjeprofieltekst.nl  misschien zal ik er een artikel op baseren, of je persoonlijk advies geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo