Telefoon sex zou meer waardering moeten krijgen - Artikel Post - Artikel Marketing

Telefoon sex zou meer waardering moeten krijgen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bastiaanjansens
Gezien: 776 | Aantal woorden: 618 | Datum: Fri, 8 Jun 2012 | 0 commentaar

Tegenwoordig is het hebben van een telefoon helemaal niet meer speciaal en ook de mobieltjes zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Vele van deze apparaten worden ook niet meer alleen maar gebruikt voor het bellen, en zelfs niet meer alleen voor het sms’en. Deze tijden worden gegijzeld door de slimmere telefoon die meer kan dan dat. Denk maar eens aan surfen op het internet via je mobiele telefoon maar ook gratis sms’en in de vorm van de vele chat programma’s kan je ook nog eens de kosten van sms ontwijken en zodoende dus gratis communiceren met elkaar. Vele van ons zullen op deze manier zelfs het bellen zo veel mogelijk ontwijken.

Maar goed ik was niet van plan om deze gehele blog over de kunsten van de mobiele telefoon te bloggen, ik wilde het hebben over iets wat wij steeds vaker met de telefoon doen en dat is telefoon sex. Deze vorm van sex is een steeds vaker voor komend iets en dit heeft te maken met de openheid die hier om heen ligt. Het is helemaal niet meer zo moeilijk of eng of telefoon sex te hebben want veel meer mensen doen het en het wordt ook veel meer aangeboden. Maar wat natuurlijk ook leuk is, is om dit samen met je partner te doen. Er zijn vast wel eens van die momenten dat je niet samen bent en dus ook niet samen slaapt omdat de één ver weg is van de ander. Dan kan je elkaar opbellen om toch nog aan je trekken te komen. Maar als je daar geen tijd of zin in hebt wat ik mij ook wel eens kan voorstellen dan kan je altijd nog een ander bellen. Er zijn namelijk meer dan genoeg mannen en vrouwen die zich zelf aanbieden via de telefoon voor een leuk gesprek. En dan hoeft het niet gelijk telefoon sex te zijn maar aangezien de meeste mensen die bellen daar op uit zijn of in ieder geval in eerste instantie, wordt daar toch het meest reclame voor gemaakt. Maar er zijn ook vele bellers die een leuk gesprek willen hebben en dat is natuurlijk ook wel zo fijn voor de mensen die de hele dag wachten op zulke telefoontjes dat ze niet elke keer op een seksuele manier aan de telefoon hangen met jan en alleman.

Ik vind dat deze mensen een rol vervullen in de samenleving die niet afgewimpeld moet worden. Ze zorgen voor een gesprekspartner voor vele mensen en anders verzorgen ze wel een gelukkig gevoel voor andere. Al is dit gevoel maar voor even, het geeft wel de voldoening die de bellers zoeken. Telefoon sex is een eerbiedig beroep en het wordt misschien vulgair gepresenteerd voor sommige mensen maar daarom is het nog wel een beroep wat gemist zal worden mocht het uitsterven. Maar dat zit er nog lang niet aan te komen in plaats daarvan wordt het juist meer openbaar en wordt het ook uitgebreid. Daarmee laat deze wereld zien dat het niet onbelangrijk is.


Over de Auteur

Dit is een artikel over telefoon sex door iemand die er anders naar kijkt dan veel van de mensen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo