Online Dating: Wat is een goed eerste bericht? - Artikel Post - Artikel Marketing

Online Dating: Wat is een goed eerste bericht?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Jack Joel
Gezien: 1355 | Aantal woorden: 547 | Datum: Wed, 11 May 2011 | 0 commentaar

Een goed eerste bericht

Nadat je de zoekfunctie hebt gebruik begint het pas. Jij moet haar iets sturen en zij moet daarop weer reageren. Dat is één van de lastigste dingen in het online daten. Een bericht schrijven en daar een reactie op krijgen. Maar het is ook één van de meest belangrijke dingen.

Wanneer jij een reactie krijgt, geeft dat potentie voor iets meer.  Krijg je geen reactie dan is het eigenlijk al over.

De vraag die ik mij vroeger stelde was…wat is een goed bericht. En hoe krijg ik een bericht waar veel vrouwen op reageren?

Dit is een goede vraag, maar hij kan nog beter. Wat voor bericht moet ik sturen waarop het type vrouw dat ik aantrekkelijk vindt graag reageert?

Ik wil veel REACTIES!

Vroeger wilde ik dat ook. Dat elk bericht dat je stuurt een reactie terug genereert. Maar als jij dieper kijkt, wil jij een vrouw ontmoeten. Die niet jouw humor leuk vindt? Wil jij een vrouw ontmoeten die niet avontuurlijk is terwijl jij dat wel bent? Kortom wil jij je geld en tijd verspillen aan vrouwen die niet jouw type zijn?

Lijkt mij niet toch?

Is het dan niet beter een bericht te sturen, die de vrouwen er uit filtert die niet jouw type zijn.

Het type reactie.

Zelf heb ik honderden berichten verstuurt. En je hebt een paar type reacties. De neutrale, een negatieve en de erg positieve!

Welke wil jij?

Ik neem aan de erg positieve, de reactie waarin zij helemaal enthousiast reageert.  Misschien krijg je deze nauwelijks en vraag jij je ook af of dat mogelijk is. Toegegeven het heeft mij iets meer dan een jaar geduurd om te weten wat ik moet sturen.

Uiteindelijk kwam ik op iets simpels een voor de handliggend uit. Een Knip en Plak bericht, dit is een bericht die je naar meerdere vrouwen stuurt. En altijd een bepaald aantal interessante reacties geeft, de vraag is alleen nog van wie.

Het perfecte bericht is dit…

Een bericht is perfect wanneer jij deze stuurt en een erg positieve reactie ontvangt van de dames die jouw type zijn.

En vaak is dat niet wat jij denkt, jij ziet een mooie dame en dan is het voor de handliggend. Om iets te sturen die gebaseerd is op een compliment over haar uiterlijk.

Dat is juist niet iets dat zij willen ontvangen want dat zijn de meeste berichten die zij krijgen. Wil je weten wat wel werkt, check een goed eerste bericht voor informatie.Over de Auteur

Daten kan erg  leuk zijn, maar ook zo lastig. Vrouwen zijn niet logisch! Wij ook niet, al denken we vaak van wel.

Van nature ben ik niet een man geweest die constant aantrekkelijke vrouwen om zich heen had. Maar door nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Heb ik kunnen ontdekken hoe vrouwen werken, wat zij aantrekkelijk vinden. En wat niet. Het was een leuke leerzame ervaring.

De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met internetdating. In het begin had ik veel moeite, met een reactie krijgen. Om nummers en MSN te krijgen. Heel veel berichten later, en talloze profielen te hebben geschreven. Heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Een ontdekking die ik deed was dat als je een eerste bericht stuurt. Je beter een goed Knip en Plak bericht kunt sturen dan een persoonlijk bericht. Wil je leren hoe je een goed Knip en Plak bericht maakt waardoor je een voller postvak krijgt? Ontdek het door te klikken op: Goed Eerste Bericht!

Mocht jij vragen hebben of een opmerking kun je me altijd mailen naar tips@pimpjeprofieltekst.nl  misschien zal ik er een artikel op baseren, of je persoonlijk advies geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo