Acne Vulgaris - Een normale vorm van Ance - Artikel Post - Artikel Marketing

Acne Vulgaris - Een normale vorm van Ance

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: zakenbons
Gezien: 615 | Aantal woorden: 578 | Datum: Sat, 18 Feb 2012 | 0 commentaar

Acne Vulgaris is een van de meest ernstige vormen van acne. De medische term is Acne Vulgaris. Als iemand hier last van heeft dan is de huid vaak rood en geschubd door het toedoen van een ontsteking. Vaak is het dan een combinatie van acne problemen; witkoppen, mee-eters en puisten

Littekens zijn erg gebruikelijk bij Acne Vulgaris omdat het zo heftig is. Dit heeft ook niet meer te maken met het dagelijks puistjes bestrijden zijn ook niet de dagelijks puistjes. In plaats hiervan speelt zich alles diep onder het oppervlak van de huid af. Deze vorm van acne houdt ook erg lang aan. Littekens zijn vaak te wijten aan de diepte van de puisten. De littekens maken iemand erg onzeker en het veroorzaakt tevens dat de huid snel oud wordt.

Acne Vulgaris heeft vaak invloed op het gezicht. Echter deze vorm is niet beperkt tot dit gebied. Het kan ook verschijnen op de borst en de rug. Deze leasies worden gevuld met vocht en daardoor worden zeer gevoelig als je ze aanraakt. het is erg belangrijk op deze gebieden schoon te houden anders zou er een infectie kunnen optreden.

Deze bijzondere manier van acne komt voor bij teenagers of bij volwassenen. Het gaat en komt niet in de meeste gevallen. Iemand met Acne Vulgaris zal altijd zichtbare tekenen hebben op zijn of haar lichaam. Het kan emotioneel erg zwaar zijn om hier mee om te gaan. Veel mensen blijven liever thuis en gaan niet naar sociale evenementen en houden er niet van om te worden gefotografeerd.

Het kan ook erg zwaar voor het zelfbeeld van iemand. Dit type acne wordt ook vaak in verband gebracht met een zware depressie. Het is ook in verband gebracht met zelfmoord van bepaalde personen die niet in staat bleken om hun acne problemen succesvol te lijf te gaan.

Acne Vulgaris is ernstig door het aantal onstekingen die plaats vinden. Voor sommige personen heeft dit ook te maken met excessief zweten op bepaalde gebieden op het lichaam. Daarom hebben atleten vaak last van dit type acne. Voor andere mensen wordt het weer veroorzaakt omdat er geen balans is in het lichaam

Er zijn verschillende methodes die kunnen worden toegepast om Acne Vulgaris te lijf te gaan. Echter, de meeste producten of voorgeschreven medicaties zijn hard voor het lichaam. Er kunnen een hoop bijwerkingen optreden, waar de betreffende persoon ook moeilijk mee kan omgaan.

Het raadplegen van een dermatoloog kan helpen om de tekenen van littekens te verminderen. Ze kunnen een bepaalde behandeling aanbieden die Microdermabrasie heet. Hierbij wordt de toplaag van de huid verwijderd waardoor de lagen eronder de littekens niet zo overduidelijk te zien zijn. Er zijn vaak wel een paar behandeling en nodig om resultaat te zien.

Er zijn ook holistische methodes die kunnen helpen om de chemische balans te verbeteren of te herstellen. Soms kunnen veranderingen in het dieet al helpen, omdat bepaalde gifstoffen die ontstekingen veroorzaken het lichaam niet binnenkomen. Het proberen van verschillende methodes is soms onvermijdelijk om te ontdekken wat wel en wat niet werkt.

Over de Auteur

Wilt u meer weten over dit onderwerp, kijk dan op http://stopacnevandaag.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo