Hoe schrijf ik een eerste dating bericht? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe schrijf ik een eerste dating bericht?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Jack Joel
Gezien: 1131 | Aantal woorden: 629 | Datum: Thu, 16 Feb 2012 | 0 commentaar

 

Eerste dating berichten versturen naar de verschillende vrouwen op een datingsite. Is een mooie manier om als man bij een vrouw op te vallen.

Nieuwsgierigheid creeren en interesse opwekken is het voornaamste doel. Onthoud goed dat jij niet de enige bent die een dating bericht verstuurt. Vrouwen ontvangen makkelijk tientallen berichten per dag. Waarbij de meeste ervan haar in slaap sukkelen.

Verbeeld eens hoe het zou zijn als je tientallen berichten leest waarvan de essentie het zelfde. Wat nou als zij jou dating bericht leest en jij bezorgt haar een glimlach? Jouw berichtje is origineel en weet haar interesse te wekken. Wat betekent dat?

Dan heb jij de eerste slag gewonnen. Waar de meeste mannen met een leeg postvak blijven zitten weet jij een reactie op te wekken.

Jij hebt nu de mogelijkheid om haar beter te leren kennen. En als je haar leuk genoeg vindt ga je voor haar telefoonnummer en dat zou zo maar is naar een date kunnen leiden.

Hoe schrijf ik een goed eerste dating bericht?

De vraag die jij misschien jezelf wel eens stelt is, hoe schrijf ik een eerste dating bericht waar vrouwen op reageren?

De eerste tip om een beter eerste bericht te schrijven is: lees haar profieltekst.

Bij een korte profieltekst heb jij de mazzel dat je meer kunt freestylen en hoef je niet per se iets uit haar profiel in je bericht te verwerken.

Is haar profieltekst wat langer dan weet je iets meer over haar en kan je een bericht schrijven die daarop aansluit.

Door iets uit haar profiel te plukken dat jou interesseert en daarop enthousiast reageren of juist op uit te dagen. Kan jij goed opvallen..

Haar in je bericht uitdagen werkt omdat zij tientallen mannen haar gelijk willen ontmoeten en dat is saai. Vooral omdat een groot deel van hen saai overkomt! Waardoor zij ze juist niet wilt ontmoeten.

Wanneer jij een vrouw op een positieve manier prikkelt door haar uit te dagen. Dan is de kans groter dat jij een reactie krijgt.

Nog een tip. Het schijnt nogal handig te zijn dat je dating bericht wordt geopend. Als jij wilt dat zij dat doet helpt het door een goede titel uit te kiezen. Een titel die meer is dan alleen: “Hey mooie dame” te veel mannen gebruiken zo’n titel.

Een techniek die ik soms gebruik en jij ook mooi kunt toepassen. Is om de titel van je bericht aan de eerste paragraaf te linken. Doordat niemand dit doet val jij op een leuke manier op. En omdat vrouwen online originaliteit erg waarderen heb jij daarmee een streepje voor.

Zorg dat jij met je dating bericht het lichtpuntje van haar online dating avontuur bent. Want een goed eerste dating bericht zet de toon voor de rest!

 Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo