Hoe verwen je een man? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe verwen je een man?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 125 | Aantal woorden: 884 | Datum: | 0 commentaar

 

De liefde van de man gaat door de maag, zo gaat het gezegde. Maar gaat het dan om de gezelligheid van het samen eten, het aantal calorieën dat iedere man nodig heeft per dag, de verschillende smaken op het bord of de aandacht die aan de maaltijd en dus ook aan hem wordt besteed? Daar kunnen we natuurlijk een heel boek over vol schrijven, maar we kunnen dezelfde ingrediënten ook gebruiken voor een andere behoefte van mannen, hun behoefte aan seks.

Seks moet gezellig zijn

Wil je je man eens goed verwennen? Heb je grootse plannen, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Zorg in ieder geval dat het gezellig is, want na een fikse ruzie kan je misschien heel veel willen, maar staan de hoofden er niet zo naar. Of je moet samen heel goed zijn in goedmaakseks, maar dat kan je beter niet te vaak doen. Voor de relatie is het een stuk verstandiger om het gezellig te hebben met elkaar. Ga giechelend en lachend naar de slaapkamer, dan ben je alle twee ontspannen en hoef je eigenlijk niet bang te zijn om dingen goed of fout te doen.

Hygiëne

Net zoals bij de bereiding van de maaltijd, is het belangrijk om allebei lekker schoon te zijn. Als liefdespartner ben je aantrekkelijk als je jezelf bent en lekker fris. Of je onderbenen geharst zijn of je bikinilijn netjes is bijgehouden is echt geen voorwaarde, net als dat mannen glad geschoren zouden moeten zijn, dat maakt tegenwoordig ook echt niet meer uit. Maar schoon en fris is toch wel een voorwaarde en dat geldt zowel voor nieuwe relaties als voor partners die al veel langer bij elkaar zijn.

Behoefte

Naast het aantal calorieën dat een man nodig heeft, zijn er natuurlijk nog andere behoeften. Mannen hebben naast een drukke baan of andere dagbesteding ook ontspanning nodig en een minimum aantal uren slaap per nacht. Veel mannen hebben daarnaast ook grote behoefte aan seks; sommige zijn echt niet tevreden met hun leven als ze niet een paar keer week hun zaad kunnen lozen. En daar kan jij als partner een belangrijke rol in spelen. Let zelf op je eigen behoefte aan seks, komt dat een beetje overeen met elkaar? Willen jullie dezelfde dingen of staan jullie er in ieder geval voor open om hier iets dichter bij elkaar te komen? Seks is een spel van geven en nemen. Weet je al wat je man lekker vindt, dan kan je daar op verder fantaseren. Is hij heel zeker van zichzelf en neemt hij initiatief of kan je hem daarbij helpen? Het lijkt wel eens of alle mannen hetzelfde willen, maar de individuele behoeften zijn toch echt heel anders. Praat eens met elkaar over deze behoeften, je weet maar nooit waar de ander mee zit als je dingen niet bespreekt.

Verschillende smaken

Het is inderdaad zo dat iedereen een verschillende smaak heeft op seksueel gebied; net zoals bij de maaltijd. Sommigen houden van pittig, anderen van mild, jouw man houdt misschien van veel als bij een copieuze maaltijd en jij misschien van iets minder, een kleine snack tussendoor. Ook dat is iets waar je in de loop van de tijd achter komt. Zelfs als je nog aan het daten bent en er ondeugende tekstberichten naar elkaar worden gestuurd, krijg je al een goed idee wat iemand van zijn partner verwacht in bed. Komt dat een beetje overeen? Maak er het beste van. Houden jullie alle twee van pittig en copieus, dan hoef je je vast geen zorgen te maken wat er allemaal mogelijk is op seksueel gebied. Ben je bang dat je vriend ook al tevreden is met een flauwe hap, dan moet je misschien wat meer uit de kast halen. Verleid hem met je charmes en kijk hoe hij reageert. Je zult al snel in de gaten hebben als je op het goede pad bent.

Aandacht

En om het lijstje compleet te maken, weten we allemaal wel dat mannen vooral aandacht nodig hebben. Kijk even of het moment goed is of creëer zelf zo’n moment als het er anders niet van komt. Even tijd voor elkaar. Geen drukte aan je hoofd, geen andere vrienden, geen tv, geen telefoons, gewoon tijd voor jullie met zijn tweetjes. Kijk elkaar goed in de ogen; geef hem complimentjes en neem initiatief als het niet allemaal vanzelf gebeurt. Houd even rekening met de tijd zodat er genoeg tijd overblijft voor intimiteiten. Daar kunnen jullie dan allebei lekker van genieten.Over de Auteur

Janneke is werkzaam als marketing assistente bij De Paarse Keizerin. Meer tips omtrent het verwennen van mannen kun je lezen in dit artikel.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo