Online Dating: 6 typen berichten waarvan 2 wel werken - Artikel Post - Artikel Marketing

Online Dating: 6 typen berichten waarvan 2 wel werken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1870 | Aantal woorden: 724 | Datum: | 0 commentaar

Om online succesvol te zijn, moet je goed kunnen communiceren, en vooral met je woorden. Hier gaat het bij veel mannen fout. Veel mannen die een eerste bericht sturen is de respons bar slecht.

En dat is een probleem, als jij weinig reacties krijgt op je eerste bericht, dan is het onmogelijk om haar telefoonnummer te krijgen laat staan een date.

Jouw eerste bericht geeft haar een eerste indruk van wie jij bent. Een goed eerste bericht laat haar zien, dat jij anders bent dan de meeste mannen. Die zijn online kan vinden. Want de meeste mannen sturen slechte berichten die een vrouw nauwelijks weet te boeien.

Die vallen in een paar categorien.

Ten eerste de complimentjes, deze zijn vaak gebaseerd op de foto die je ziet. Een lach, haar blauwe ogen, of haar uitstraling. Vaak is het lief bedoelt, hoewel…om eerlijk te zijn.

Je geeft natuurlijk een compliment om een reactie op te wekken. Maar dat krijg je vaak niet, ja misschien als je Brad Pitt band. Maar dat ben ik niet dus deze ‘techniek’ valt af.

Type twee, het mooie algeme compliment, daarin zeg je dat je haar een leuke meid vindt. En dat haar profiel jouw aanspreekt, helaas is dit te algemeen en weet ze dat je haar profiel niet hebt gelezen. Of het komt zo over, dus als je dat zegt, zeg dan wat zo leuk is aan haar profiel.

Nummer 3, slechte hergebruikte berichten. Het is het zelfde bericht die een man naar meerdere vrouwen stuurt. Alleen het is zo slecht geschreven dat je door de mand valt. Het scheelt misschien wel tijd, maar je jaagt er veel vrouwen mee weg.

Ten vierde, je kunt ook een bericht kunnen sturen waarin je zegt dat jij de man bent waar zij opzoek naar is. Dat werkt helaas ook niet, je kunt haar niet op een ‘logische’ manier overtuigen en haar op deze manier iets op de mouw spelden.

Wat wel werkt?

Haar profiel lezen oprechte interesse tonen, en als je een bepaalde soort humor uit haar profiel oppikt dat in je bericht toepassen. Nu zal ik eerlijk zijn: it’s a hell of a job!

Daar ben ik gewoon heel eerlijk. Ik heb zelf geprobeerd, profielen lezen, iets verzinnen. En dan werd nog niet eens 20% positief beantwoord.

Is er dan nog een andere optie?

Ja, een goed Knip en Plak bericht! In tegenstelling tot een hergebruik bericht, die je naar meerdere vrouwen stuurt. Krijg je met je Knip en Plak bericht wel veel postieve reacties.

Dan is de volgende vraag. Hebben vrouwen dat niet door?

Ja 1/200 vrouwen zal je misschien door hebben. Maar dat weet ze niet zeker, en zal ze toch positief reageren omdat je zo origineel bent!

Er zullen vrouwen zijn die zeggen: ik heb een Knip en Plak bericht altijd door!

Ik ben het met ze eens als je denkt dat dit een Knip en Plak bericht is:

Hoi, alles goed? Ik hoop van wel…ik wilde even kwijt dat jij mij echt op viel. Je hebt een leuke profieltekst die mij aanspreekt. En je straalt ook erg mooi op de foto je zo te zien ben je ook erg  modieus :-), ik hoop dat je mijn profiel bekijkt en stuur je me dan snel iets terug.

Dit heb ik zelf even verzonnen en dit zou je naar 10-tallen vrouwen kunnen sturen. Maar het resultaat zal slecht zijn want dit is géén Knip en Plak bericht. Dit is gewoon een slecht bericht dat je vaak rondstuurt. Vrouwen hebben zo door dat je dit ook naar 20 anderen stuurt.

Wil je leren hoe je wel een Knip en Plak bericht schrijft die vrouwen fascineerd bezoek. HIER de website.

 

Over de Auteur

Daten kan erg  leuk zijn, maar ook zo lastig. Vrouwen zijn niet logisch! Wij ook niet, al denken we vaak van wel.

Van nature ben ik niet een man geweest die constant aantrekkelijke vrouwen om zich heen had. Maar door nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Heb ik kunnen ontdekken hoe vrouwen werken, wat zij aantrekkelijk vinden. En wat niet. Het was een leuke leerzame ervaring.

De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met internetdating. In het begin had ik veel moeite, met een reactie krijgen. Om nummers en MSN te krijgen. Heel veel berichten later, en talloze profielen te hebben geschreven. Heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Een ontdekking die ik deed was dat als je een eerste bericht stuurt. Je beter een goed Knip en Plak bericht kunt sturen dan een persoonlijk bericht. Wil je leren hoe je een goed Knip en Plak bericht maakt waardoor je een voller postvak krijgt? Ontdek het HIER.

Mocht jij vragen hebben of een opmerking kun je me altijd mailen naar tips@pimpjeprofieltekst.nl  misschien zal ik er een artikel op baseren, of je persoonlijk advies geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 2.0

Commentaar

Fri, 9 Sep 2011 at 6:43 PM, by Guest
Geweldig Blog! Heeft u suggesties voor aspirant-schrijvers? Ik hoop dat ik mijn eigen website dadelijk te starten, maar ik ben in de war over alles. Zou je adviseren om te beginnen met een gratis platform zoals Wordpress of ga voor een optionele tegen betaling? Er zijn zoveel keuzes die er zijn dat ik volledig ben overweldigd ..


Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo