Online dating: Een Template voor een Fascinerend Eerste Bericht - Artikel Post - Artikel Marketing

Online dating: Een Template voor een Fascinerend Eerste Bericht

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2855 | Aantal woorden: 608 | Datum: | 0 commentaar

Jij als man die ingeschreven staat bij een datingsite, moet ‘jagen’ op de vrouwen. Helaas gaat het daar vaak mis. Veel mannen gebruiken het verkeerde aas, met verkeerd aas bedoel ik. Dat je op de verkeerde manier een eerste bericht, naar de vrouw die jij aantrekkelijk vindt schrijft.

Wanneer je eenmaal door hebt wat je in je eerste bericht moet zetten. Is het heel simpel, maar dan moet je het natuurlijk wel weten!

Hier is alvast één tip als je een eerste bericht schrijft naar de vrouw die jij aantrekkelijk vindt. Schrijf niet iets dat met haar uiterlijk te maken heeft.

Zo...nu ben jij in ieder geval origineler dan 96% van de andere mannen, die haar een bericht sturen.

De structuur van een eerste bericht
Dit is een leidraad voor je eerste bericht.

De Opening


Open je bericht op een originele manier, je eerste zin moet haar als gelijk grijpen. Omdat ik niet van vaagheid hou geef ik je een voorbeeld. (Overal lees je, “wees origineel” zonder dat er staat hoe!)

“Wij zouden nooit een match kunnen worden want ik maak je helemaal in met poolen ;-)” Ze moet natuurlijk wel poolen in haar profieltekst hebben staan. Duh!

Er zijn nog wel wat meer manieren om je bericht op een originele manier te beginnen. Het voordeel van deze is, dat ze weet dat je haar profieltekst gelezen hebt. Maar je laat ook gelijk je humor zien. Hiermee onderscheidt je je op een positieve manier van andere mannen.

Vervolg


Bekijk of er een paar punten uit haar profieltekst je positief opvallen, kies één of twee punten die jij interessant vindt. Zodat je daar vragen over kunt stellen. Dat maakt het voor haar makkelijker om op je bericht te reageren. Ze hoeft alleen maar antwoord te geven.

Probeer het niet te faken, en doe je dat wel zorg dat het niet opvalt! Haha.

Geef haar nu een compliment over iets dat met haar persoonlijkheid te maken heeft. Dus geen standaard gedoe, bijvoorbeeld wat heb je een mooie lach of ogen. Wanneer ze een lijstje heeft met een paar van haar eigenschappen, kies er één uit en laat merken zonder te overdrijven. Dat ze daarmee positief opvalt.

Dit zal haar ego strelen, plus nu merkt ze ook dat je haar niet alleen een bericht stuurt vanwege haar uiterlijk. Maar omdat haar persoonlijkheid jou ook aanspreekt.

Closing The Deal


Nu jij de moeite hebt genomen om een eerste bericht aan haar te schrijven. Moet je daar natuurlijk wel voor ‘beloond’ worden. We laten haar daarom natuurlijk niet zomaar gaan!

Zet haar nu aan tot actie. Maak een statement waarin je aangeeft dat je verwacht dat ze zal reageren.

Wanneer je wilt leren om één bericht te schrijven die je naar meerdere vrouwen kunt versturen. Een bericht die voor haar persoonlijk oogt en voelt, en jou minder schrijftijd kost omdat je deze uit je kladblok knipt en plakt. Check: eerste bericht datingsite voor meer informatie, laat snel en simpel je postvak volstromen.

 

 

Over de Auteur

Ik ben Jack Joel. De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met internetdating. In het begin had ik veel moeite, met een reactie krijgen. Om nummers en MSN te krijgen. Heel veel berichten later, en talloze profielen te hebben geschreven. Heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Nu help ik andere mannen, bijvoorbeeld met het verbeteren van hun profieltekst. http://www.pimpjeprofieltekst.nl/

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[165 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo