Online dating Kansloze acties van mannen - Artikel Post - Artikel Marketing

Online dating Kansloze acties van mannen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1837 | Aantal woorden: 679 | Datum: | 2 commentaar

Ik spreek regelmatig vrouwen via online dating. En ik vraag dan vaak naar hun ervaringen, en meestal naar hun meest rare. Dus ik dacht, laat ik hier eens een artikel aan wijden.

De meeste kansloze dingen een man online kan doen. Om het bij een vrouw te verpesten.

De profielnaam

Sommige mannen denken dat het grappig is of aantrekkelijk om een naam te gebruiken die nogal seksueel getint is. Zoals HotHank69. Ja hoe je hierop komt is mij niet een raadsel. Maar dat je het als profielnaam kiest wel. Ook al wil je alleen maar vrouwen aantrekken voor een ‘funtime’ gaat een dergelijke naam niet werken! Deels omdat ze niet eens je bericht lezen.

De meest kansloze tektsen

Ik heb ook vrouwen ontmoet die bi waren, en wanneer ze dat vermelden. Krijgen ze vaak nogal aparte berichten. Zoals mannen die in hun eerste bericht zeggen dat ze het niet erg vinden. Als een vriendin van haar mee doet. Hoe aardig dat ook is, kom op in een eerste bericht?! Als een meid aangeeft bi te zijn, zet daar niets over in je bericht. Dat doen al genoeg mannen.

Nu we toch de kansloze berichten behandelen heb ik nog wel een type bericht die jou geen succes zal opleveren. Een bericht met nog al vulgaire voorstellen, ja het gebeurt. Laatst sprak ik nog een meid die een bericht ontving of ze mee wilde doen in een gangbang. En een andere meid kreeg een bericht van iemand die twee keer zo oud was of ze mee wilde naar een parenclub.

Niet doen, dit wekt alleen maar irritatie. Maar ik denk dat ik aan jou dat niet hoef uit te leggen.

We gaan nog even verder in de categorie kansloze berichten. Er zijn namelijk mannen die wel heel graag een spontane vrouw willen ontmoeten. Door bijvoorbeeld gelijk al in een eerste bericht aan te bieden of je mee wilt naar Letland. (Ja is echt waar.) Oké misschien wat extreem, wat dacht je van een diner? Niet doen, vrouwen gaan niet met jou uit alleen op basis van je eerste bericht.

Helaas zijn sommige mannen (vrouwen ook trouwens), nogal verbitterd. Als ze een bericht ontvangen. Of niets terug krijgen. Als jij iets stuurt en krijg geen reactie wordt niet boos. Stuur een tweede bericht, waarin je refereert aan je eerst bericht. In meer dan 50% van de gevallen krijg ik een erg positieve reactie.

Het kan ook gebeuren nadat jij iets stuurde en zij boos reageert. Wat je dan moet doen, lachen, ‘vorige’ klikken en een ander bericht lezen. Je moet niet reageren. Dat iemand boos kan op een persoon andere kant van het beeldscherm is kinderachtig. Steek daar niet je energie in.

Kom niet onzeker over
Nog één kansloos dingetje als jij een bericht stuurt, schrijf niet dat je er van uit gaat dat zijn niet zal reageren. Dan kom je veel te onzeker over, en kun je beter niet een bericht sturen. Want zij zal niet reageren.

Als jij wilt weten hoe je wel succes krijgt met online dating. En straks berichten stuurt waarop een vrouw graag reageert en je wilt profiel krijgen, waarin je goed overkomt. Ga naar PimpjeProfieltekst en je zult meer vrouwen ontmoeten dan voorheen.

 

Over de Auteur

Daten is leuk maar vaak ook wel lastig. Eigenlijk zijn vrouwen niet logisch. Mannen zijn dat ook niet, al denken ze vaak dat ze het wel zijn.

Ik ben van nature geen man geweest die continu mooie en aantrekkelijke vrouwen om mij heen had. Door mijn doorzettingsvermogen, mijn leergierigheid en mijn nieuwsgierigheid hoe ik op gegeven moment geleerd hoe vrouwen in elkaar zitten en wat zij wel en niet aantrekkelijk vinden.

Ik ben de laatste paar jaar veel bezig geweest met internetdating / online dating. Zeker in het begin kreeg ik eigenlijk nooit reacties en had ik veel moeite om bijvoorbeeld een telefoonnummer of een MSN adres te krijgen. Nu na een paar jaar, heel veel berichten en ontelbare profielen later heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Ik schrijf veel artikelen over internetdating omdat ik heb gemerkt hoe lastig het online daten is en ik ook merkte dat ik zeker niet de enige was. Met mijn artikelen hoop ik anderen te helpen bij bepaalde lastige punten.

De artikelen zullen je inzichten moeten geven over internetdating. Ik zal mijn eigen ervaringen delen en die van andere. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Mijn site is PimpjeProfieltekst hier zorg ik ervoor dat jij een goede tekst krijgt. Een profieltekst die vrouwen aantrekt.

Mocht jij vragen hebben of een opmerking kun je me altijd mailen naar tips@pimpjeprofieltekst.nl  misschien zal ik er een artikel op baseren, of je persoonlijk advies geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Wed, 2 Mar 2011 at 11:59 AM, by Guest
nogal een kansloos artikel

Fri, 8 Apr 2011 at 12:08 PM, by Jack Joel
Als je wilt leren hoe je geen KANSLOOS bericht stuurt, maar een bericht die haar doet lachen en blozen. Bezoek de pagina HIER.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo