Online dating: 7 Tips voor reacties met je profiel - Artikel Post - Artikel Marketing

Online dating: 7 Tips voor reacties met je profiel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1667 | Aantal woorden: 704 | Datum: | 1 commentaar

Als man zal je misschien wel gemerkt hebben, dat online dating niet vanzelf gaat. Vrouwen nemen niet het initiatief om jou een bericht te sturen. En de reacties op jouw berichten zijn vaak ook wat magertjes. (Als je überhaupt reacties krijgt.)

Dit had ik vroeger ook, maar na veel trial en error. Wil ik graag mijn kennis delen. Ik heb wel genoeg gespeeld, zal ik maar zeggen.

Hier zijn een paar tips om meer reacties te krijgen ,met behulp van je profiel. Ik houd het kort en bondig om jou zoveel mogelijk tips te geven.

Profiel foto's

Laten we eerst je foto’s onder de loep nemen.

Don’ts

Foto’s waarop je gezicht niet herkenbaar of goed te zien bent. Dus geen pet of zonnebril. Je hebt niets te verbergen toch?

Ga niet zonder shirt op de foto als je het lichaam er niet hebt. Ik raad het je ook niet aan als je een vaste relatie zoekt.

Geen alcohol, lol maken met vrienden is goed. Maar laat de wodka buiten beeld.

Geen raar uitgesneden foto’s met MS-Paint. Heb je een leuke foto, maar wil je je vrienden er niet bij hebben. Zorg dat deze niet op een slechte manier uitgesneden is met MS-paint.

Wat wel?Wek nieuwsgierigheid, dit doe je door bijvoorbeeld de helft van je gezicht op de foto vast te leggen. Of een foto van een bijzondere locatie te plaatsen.

Wil je betrouwbaar overkomen, neem een foto met je huisdier. Een neefje of nichtje kan ook. Hier ben ik zelf geen voorstanden van, omdat je dan andere mensen online zet. En je moet uitleggen dat het niet jouw kinderen zijn.

Laat en ander een foto nemen, als jij interessants doet.

Profieltekst

Je profieltekst: hier is erg veel winst te boeken

Als jij nu zou zoeken naar een man in jouw leeftijdscategorie. Op een datingsite, dan zal je zien dat de meeste teksten, saai en slecht geschreven zijn.

Helaas heb je dat vaak niet door, maar de vrouwen wel.

Dus hier zijn een paar tips voor een tekst, waarmee je de vrouwen die jij aantrekkelijk vind. Gaat fascineren. Jij wordt straks de Porsche tussen de VW golf.

Open scherp en op een originele manier. Dus stop met de clichés, ik ben hier niet goed in etc. Of vele mannen starten met: Ik ben [naam] ben [leeftijd] en woon in [plaats]. Ja dat is een formule waar veel mannen mee openen. (Bekijk het zelf maar!)

Weergeef wie jij écht bent op een aantrekkelijke manier

Geen negatieve dingen, dus niet zeggen: "Ik ben in het begin verlegen. Maar als je me leert kennen ben ik erg open." Wanneer je weinig zelfvertrouwen hebt, zet dat niet in je profiel. Werkt alleen maar tegen je.

Wees altijd eerlijk, en doe dat alleen maar door positieve dingen in je profiel te zetten! Als jij weet wat jou leuk maakt, heb het daar over. Een vraag die jezelf kunt stellen is. Wat voor complimenten gaven mensen mij in het verleden?

Wees ook niet bang om humor te gebruiken, vrouwen houden er van om te lachen. Dus geef haar een kans om te lachen!

Ik heb nog veel meer te vertellen, maar dan zal het wel een erg lang artikel worden. Als jij écht succes wilt met je profieltekst en vrouwen er mee wilt fascineren, bezoek Profieltekst en je zult merken. Hoe makkelijk online dating ook kan zijn.

Over de Auteur

Daten kan erg  leuk zijn, maar ook zo lastig. Vrouwen zijn niet logisch! Wij ook niet, al denken we vaak van wel.

Van nature ben ik niet een man geweest die constant aantrekkelijke vrouwen om zich heen had. Maar door nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Heb ik kunnen ontdekken hoe vrouwen werken, wat zij aantrekkelijk vinden. En wat niet. Het was een leuke leerzame ervaring.

De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met internetdating. In het begin had ik veel moeite, met een reactie krijgen. Om nummers en MSN te krijgen. Heel veel berichten later, en talloze profielen te hebben geschreven. Heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Veel artikelen die ik schrijf zullen gaan over internetdating.
Aangezien ik zelf gemerkt heb hoe lastig het is. En merkte dat ik zeker niet de enige was. Daarom hoop ik jou met mijn artikelen over lastige punten heen te helpen.

De artikelen zullen je inzichten moeten geven over internetdating. Ik zal mijn eigen ervaringen delen en die van andere. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Mocht jij vragen hebben of een opmerking kun je me altijd mailen naar tips@pimpjeprofieltekst.nl  misschien zal ik er een artikel op baseren, of je persoonlijk advies geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 4.0

Commentaar

Sat, 19 Feb 2011 at 8:32 AM, by Guest
Buy flowers online to send to your date...

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo