Waarom jij aan online dating moet doen - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom jij aan online dating moet doen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Jack Joel
Gezien: 1119 | Aantal woorden: 673 | Datum: Tue, 1 Mar 2011 | 1 commentaar

Waar ontmoet jij de leuke vrouwen? Via een datingsite?

Er zijn namelijk genoeg redenen om dat (wel) te doen. Vroeger was er nog een stigma, online dating is voor mensen die offline kansloos zijn.

Maar nu schrijven zich elke dag honderden aantrekkelijke vrouwen in om een leuke man te ontmoeten. Ik moet eerlijk zijn, toen ik mij inschreef was ik positief verrast. Ik had een beetje mijn bedenkingen. Maar die zijn nu wel weg!

Laten we praktisch beginnen

Als je geen zin meer hebt om naar de disco te gaan. Of daar niet het type vrouw ontmoet, die jij aantrekkelijk vindt. Dan is online dating een goed alternatief. Dat geldt ook als je het een beetje eng vind om op “vreemden” af te stappen. Nu hoef je alleen maar een berichtje te sturen. En je ziet wel.

Als je het druk hebt, dan is online dating de uitkomst. Je kunt berichten sturen en reageren wanneer jij wilt! 6 uur 's ochtends, 3 uur 's nachts en alles daar tussen in het is mogelijk!

Als je in een klein dorp woont en iedereen persoonlijk kent. Kun je door online dating je horizon mooi verbreden en in contact komen met leuke vrouwen. Die niet in je social cirkel zitten.

En mocht je het internet daten een beetje onder de knie krijgen. Dan plan je een paar ‘koffie dates’ achter elkaar.

Er zijn altijd vrouwen die zoeken wat jij zoekt

Wil jij een vaste relatie, daar zijn genoeg vrouwen voor te vinden.

Wil je een one-nightstand, daar zijn ook vrouwen voor te vinden. Nu niet als een gek sturen: “Heb jij ook zin in een avondje fun!” Dat gaat niet werken!

Wil jij een meid, die super romantisch is omdat jij het bent? Nou die zitten er ook.

Wil jij een sportieve vrouw? Die zijn te vinden.

Ook als je een bepaalt geloof hebt, zijn er speciale sites. Waar je vrouwen met het zelfde geloof kunt vinden.

Ik wil je nog wel even waarschuwen er zijn ook sites. Die fake zijn waarbij je je gratis kunt inschrijven. Maar credits moet betalen voor je berichten, om ze te lezen en te sturen. Je wordt als man overspoelt met vrouwen die jouw zogenaamd willen leren kennen.
Maar in feite willen ze dat je credits koopt zodat zij aan jou geld verdienen.

De resultaten


Wat ik persoonlijk het mooiste van online dating vindt. Is behaalde rendementen uit het verleden wel garanties bieden voor de toekomst.

Wat ik hiermee bedoel. Als jij leuke foto’s hebt, een goede profieltekst en leuke berichten stuurt. Krijg je resultaat.

Zolang de foto op jou lijkt, kun je deze maanden laten staan. Als jij een profieltekst hebt die, goed geschreven hebt kun je deze altijd laten staan.

En als jij hebt ontdekt, op welke manier jij effectief berichten kunt sturen. Die resultaten opleveren. Zal je merken dat het voorspelbaar wordt en je constant antwoord krijgt.

Zo verschillend vrouwen zijn, zo zijn ze ook het zelfde

Echter wanneer je het niet op orde hebt, geldt het zelfde. Je krijg constant geen resultaat. Als jij gaat werken met ‘instant contacts’ dan zeg ik je dat 99% daarvan niet beantwoord wordt.

Als jij succes wilt met online dating, dat houdt in: veel berichten, veel contact met vrouwen krijgen en online een indruk achterlaten. Waarmee je vrouwen fascineerd ga dan naar pimpjeprofieltekst en geef je dating leven een boost.

 

Over de Auteur

Daten kan erg  leuk zijn, maar ook zo lastig. Vrouwen zijn niet logisch! Wij ook niet, al denken we vaak van wel.

Van nature ben ik niet een man geweest die constant aantrekkelijke vrouwen om zich heen had. Maar door nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Heb ik kunnen ontdekken hoe vrouwen werken, wat zij aantrekkelijk vinden. En wat niet. Het was een leuke leerzame ervaring.

De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met internetdating. In het begin had ik veel moeite, met een reactie krijgen. Om nummers en MSN te krijgen. Heel veel berichten later, en talloze profielen te hebben geschreven. Heb ik ontdekt hoe je op een leuke en systematische manier mooie leuke vrouwen kunt ontmoeten via het internet.

Veel artikelen die ik schrijf zullen gaan over internetdating.
Aangezien ik zelf gemerkt heb hoe lastig het is. En merkte dat ik zeker niet de enige was. Daarom hoop ik jou met mijn artikelen over lastige punten heen te helpen.

De artikelen zullen je inzichten moeten geven over internetdating. Ik zal mijn eigen ervaringen delen en die van andere. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik heb ook een site: pimpjeprofieltekst via deze site krijg je een erg aantrekkelijke profieltekst.

Mocht jij vragen hebben of een opmerking kun je me altijd mailen naar tips@pimpjeprofieltekst.nl  misschien zal ik er een artikel op baseren, of je persoonlijk advies geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo