FB pix BBL werkt! - Artikelpost

BBL werkt!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1344 | Aantal woorden: 397 | Datum: | 0 commentaar

Wij werken bij de Van Tilburg-Bastianen Groep veel met stagaires. In het bijzonder bieden wij BBL plaatsen aan. De Beroepsbegeleidende Leerweg is bedoeld om je specifiek op te leiden voor een functie. Hierbij ga je (in ons geval) één dag in de week naar school, en vier dagen per week werk je in een van onze vestigingen. Zo kun je op een verantwoorde en snelle manier leren werken in de autobranche.

We hebben hier de afgelopen jaren al heel wat succesvolle stages mee doorlopen. Veel van deze werknemers blijven na hun studie bij ons plakken en worden zeer goede werknemers.

Uiteraard zijn wij een gecertificeerde BBL-aanbieder. Onze instructeurs worden regelmatig bijgeschoold om het niveau van de opleiding hoog te houden. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want wij zijn enkele maanden geleden uitgeroepen tot het beste leerbedrijf 2012 in de mobiliteitsbranche.

In onze BBL trajecten leren de leerlingen hoe een auto in elkaar zit, wat  je moet kunnen op het gebied van zowel  techniek als klantcontact en hoe je samen tot een eindproduct of service komt. Hierbij werken wij nauw samen met het ROC.

Uiteraard bieden we niet alleen stages in de techniek. Ook stages in Verkoop, marketing ,ICT, personeelszaken en organisatie zijn in overleg mogelijk. Ook hierbij krijg je taken en verantwoordelijkheden (afhankelijk van de opdracht) die jij voor het bedrijf uit gaat voeren.

Voor deze verantwoordelijkheden wil je natuurlijk (naast de kennis die je opdoet) ook een beloning krijgen. In de stageovereenkomst spreken wij altijd een stagevergoeding af, afhankelijk van je opdracht en opleidingsniveau. Ook kunnen wij vaak een vaste plaats bij een van onze vestigingen bieden als je de opleiding met succes en op goed niveau hebt afgerond.

Heb je nou interesse in deze effectieve aanpak van de Beroepsbegeleidende Leerweg? Kijk dan even op onze vacaturesite http://www.werkenbijtb.nl/ voor de vacatures en succesverhalen. Heb je nog verdere vragen, mail dan gerust naar sollicitatie@tb.nlOver de Auteur

De Van Tilburg-Bastianen groep is al jarenlang een begrip in Brabant. De hoge kwaliteit van zowel opleiding als werk heeft bij ons tot een fijn bedrijf geleid

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo