Belangrijke bespreking? De Pudding weet daarvoor de beste plek! - Artikelpost

Belangrijke bespreking? De Pudding weet daarvoor de beste plek!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 171 | Aantal woorden: 653 | Datum: | 0 commentaar

Een prettige sfeer, een bereikbare locatie en alle voorzieningen die je nodig hebt; onze experts weten dit alles - en meer! - moeiteloos voor je te regelen om van jouw vergadering een groot succes te maken.

Vergaderingen gaan uiteraard gepaard met gewenste resultaten. Wanneer verschillende partijen iets willen bereiken, is het daarom belangrijk dat de ruimte waarin de bespreking plaatsvindt praktisch en stijlvol is ingericht. Wat dat betreft zit je bij De Pudding helemaal gebeiteld! Wij kennen namelijk de mooiste plekken in Groningen en weten precies de locatie aan de gelegenheid te koppelen. Zo zorgen we ervoor dat er in jouw ideale vergaderruimte, met alles erop en eraan, naast een vruchtbare samenwerking ook een heleboel gezelligheid ontstaat! Dat is immers het teken dat alle partijen het met elkaar eens zijn. En dat wil je, toch?

Vergaderen in hartje stad

Laat het vinden van jouw perfecte vergaderlocatie in Groningen maar aan De Pudding over! Zoek je een ruimte waar wel 60 personen kunnen aanschuiven? Dan is De Pudding Businesslounge precies wat je zoekt! Deze bevindt zich in onze thuisbasis, de oude Puddingfabriek, die direct achter het Centraal Station gelegen is. Het centrum is op loopafstand; hier zijn eet- en drinkgelegenheden bij de vleet waar je nog even gezellig kunt natafelen om jullie succesvolle vergadering te vieren. Hoewel je dit ook op locatie kunt doen; er zijn namelijk een luxe Nespressomachine en een goed gevulde minibar aanwezig! Voor de vergadering zelf kun je gebruikmaken van allerlei audiovisuele middelen, zoals laptop, beamer, stereo en een spreekgestoelte om de voorzitter het woord te kunnen geven. Ook een pointer, speakers en een flip-over behoren tot de mogelijkheden.

Feesten in Groningen

Niet alleen de invulling en locaties van zakelijke evenementen regel je via De Pudding. Ook feesten, partijen en festivals zetten we samen met je op! Laat ons allereerst weten wat je wensen precies zijn; wat voor soort bijeenkomst wil je organiseren, hoeveel mensen verwacht je, op wat voor locatie zou je het willen houden, etc. Vervolgens zoeken - en vinden! - we samen de ideale locatie voor jouw evenement. Daarna gaan we ons bezighouden met de aankleding, gastenlijst, het draaiboek en alle andere randzaken die hierbij komen kijken. Zo verloopt jouw event precies zoals jij het wilt hebben!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van de Pudding!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo