Belangrijke verschillen in bureaustoelen - Artikel Post - Artikel Marketing

Belangrijke verschillen in bureaustoelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 342 | Aantal woorden: 369 | Datum: | 0 commentaar

Wie vele uren doorbrengt op een bureaustoel, zal zeker bekend zijn met het feit dat een goede stoel een goede houding stimuleert. Er zijn talloze stoelen op de markt, maar zijn ze wel allemaal zo goed voor je houding? Een van de belangrijkste criteria voor een goede bureaustoel is dat je deze goed kunt afstellen. De meeste exemplaren hebben een aanpasbare hoogte, maar dat is meestal niet voldoende om je lichaam optimaal te kunnen ondersteunen. Ook de hoogte van de armleuningen moet kunnen worden aangepast en het moet mogelijk zijn om de rugleuning op verschillende standen te kunnen zetten. Zo kan je de bureaustoel helemaal naar je lichaam vormen.

Nieuwe technieken

Er worden constant nieuwe dingen uitgevonden in de wereld van de bureaustoelen. Zo is het tegenwoordig populair om een bureaustoel te maken met een rugleuning gemaakt van stevig gaas. De gaatjes in het gaas zorgen er namelijk voor dat de rug voldoende geventileerd wordt en dat de stoel flexibel aanvoelt. Zo kan de rug optimaal ondersteund worden en is het zelfs op warme dagen aangenaam om gebruik te maken van de rugleuning. Daarnaast is het ook mogelijk om een bureaustoel aan te schaffen met een rugleuning die op meerdere punten te verstellen is. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste houding hebt.

Het oog wil ook wat

Natuurlijk is het ontzettend belangrijk dat een bureaustoel comfortabel zit. Vooral wanneer je veel uren op de stoel doorbrengt, is het belangrijk om deze goed af te stellen. Daarnaast is stijl ook een belangrijk onderdeel van een bureaustoel. Je wilt namelijk dat deze goed bij het interieur van je kantoor past. Daarom is de Herman Miller bureaustoel bijvoorbeeld in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Combineer verschillende kleuren om de ultieme stoel te ontwerpen. Zo heb je het comfort van een goede stoel, maar tegelijkertijd ook een stijlvolle accessoire voor op je kantoor.Over de Auteur

Ben je opzoek naar een ergonomische bureaustoel of naar een compleet nieuwe kantoorinrichting of projectinrichting op maat? DeProjectinrichtingexpert uit Apeldoorn is al bijna 20 jaar expert in kantoorinrichting en kantoormeubilair.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo