FB pix Cad tekenaar - Artikelpost

Cad tekenaar

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1182 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Cad tekenaar: het ontwerp

Het ontwerpen is het belangrijkste onderdeel een in de loopbaan van een cad tekenaar. Een cad tekenaar ontwerpt speciaal voor een bepaald doel een tekening of een presentatie. Hierbij moet rekening worden gehouden met de wensen van de afnemer of de uiteindelijke uitvoerder. Dit maakt het beroep tot een lastig beroep. Bij het ontwerp moeten zoveel aspecten rekening worden gehouden, zodat de uiteindelijke uitvoering soepel kan verlopen zonder tegen problemen aan te lopen.

Cad tekenaar zoektocht

Veel bedrijven zijn op zoek naar een cad tekenaar, dit komt omdat een goede cad tekenaar een grote meerwaarde heeft binnen een onderneming of organisatie. Dit komt omdat de cad tekenaar daadwerkelijk iets naar buiten brengt en dingen visueel zichtbaar maakt. 

Technisch tekenaar of cad tekenaar

Bent u meer een technisch tekenaar of cad tekenaar? Het grote verschil zit hem in de uitwerking. Een technisch tekenaar gebruikt veel 3d programma’s om zijn of haar tekening te maken. Wanneer een 2d of 2½d tekening volstaat kan het zo zijn dat een technisch tekenaar een minder gevanceerd programma gebruikt dan wanneer er een 3d tekening moet komen. Wederom is het uiteindelijke doel erg belangrijk. Hierbij is vooral het uiteindelijke resultaat belangrijk. Want wie resultaat levert is succesvol in het zakenleven. Tegenwoordig komt er ook veel management bij het beroep kijken. Hierbij geven eigenlijk de daadwerkelijke tekenaars leiding aan overige personeelsleden op het gebied van tekeningen maken. Het is dan ook een veelzijdig beroep waar rekening mee moet worden gehouden met vele invloeden. Hierdoor kunnen tegenwoordig alleen mensen met veel verantwoordelijkheidsgevoel dit beroep succesvol uitoefenen. Bij dit beroep hangt namelijk veel af van de mate waarin secuur gewerkt wordt. 

Altijd op zoek naar een uitdaging? Als cad tekenaar is dit een vereiste. Hierbij is het doel van de tekening ook vaak een grote invloed op de tekening zelf. 

 Over de Auteur

Wij zijn altijd op zoek naar een cad tekenaar, ben jij het volgende talent?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo