FB pix Communicatie skills - Artikelpost

Communicatie skills

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1561 | Aantal woorden: 401 | Datum: | 0 commentaar

De eerste indruk die u op een potentiële werkgever geeft kan een groot verschil maken. Dat is waarom het altijd belangrijk is om u geschikt voor een baangesprek te kleden. Heb daarvoor verschillende sollicitatie outfits om altijd klaar te zijn en voorbereid te zijn op een sollicitatie.

 

GOAL trainingen is ervoor om je hierin te ondersteunen. Maak een lijst van de vaardigheden, de kennis, de professionele en persoonlijke kwaliteiten die door de werkgever worden vereist en wat het belangrijkst is voor succes met betrekking tot deze baan. Wees klaar om de attributen te beschrijven die u hebt om u de perfecte kandidaat te maken voor de baan. Hoe dichter uw kwalificaties past bij de baanvereisten, de betere kans u heeft bij het krijgen van een tweede ronde en misschien wel een baan krijgt aangeboden.

 

Hoeveel weet u over het bedrijf en wie u interviewt. Alvorens u naar het gesprek gaat moet u er zeker van zijn dat u goed ingelicht bent. Weet wie u bij het bedrijf interviewt is werkelijk van belang. Uw contacten kunnen u met informatie helpen over het proces  hiervan en het bedrijf. Hier is het goed om uw contacten en verbindingen te gebruiken om een insidervoordeel te krijgen.

 

De praktijk leert als u met een vriend of familielid, sollicitaties doorneemt dit veel gemakkelijker zal zijn wanneer u daadwerkelijk een gesprek heeft met een bedrijf.

 

Een sollicitatie geeft u een kans om te glanzen. Wat u zegt en wat u doet is bepalend of u de baan krijgt en de overweging om u deze te geven. Het is ook niet goed om bijvoorbeeld een kopje koffie of thee mee te brengen naar het gesprek. Ook het nog uitzetten van je mobiele telefoon is niet juist en toch blijven sommige mensen dit doen. Als je een GPS hebt is het, het beste om de route te controleren die je moet afleggen om niet te laat te komen en hiervoor ook de parkeermogelijkheden te controleren.Over de Auteur

Jan Gasteren is een hobby schrijver en werkt graag aan veel informatieve online teksten. Daarnaast geeft Jan trainingen aan mensen die vooral in de detailhandel werken. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo