FB pix Container huren voor je bedrijfsafval: 3 tips - Artikelpost

Container huren voor je bedrijfsafval: 3 tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 387 | Aantal woorden: 418 | Datum: | 0 commentaar

Zou jij graag een container willen huren? Dit is een verstandige zet om te doen als jij graag ervoor wilt zorgen dat jij binnen jouw bedrijf een schone werkomgeving creëert. Als gevolg van de werkzaamheden die jij op dagelijkse basis verricht wordt er veel afval geproduceerd, vervolgens is het van belang om ervoor te zorgen dat al het afval op een effectieve wijze wordt verwerkt. Dit doe je door middel van containerverhuur, bekijk vooral welke container je nodig hebt aansluitend op het afval dat je verwerkt. Daarnaast is het mogelijk om meerdere containers in te huren en zodoende het scheiden van afval een stuk makkelijker te maken.

Inventarisatie van het afval

Bij Bedrijfsafval.nl kun jij de containers inhuren die je nodig hebt. Het is hierbij wel belangrijk om ervoor te zorgen dat jij de juiste containers huurt. Er zijn namelijk verschillende containers beschikbaar, aansluitend op het type afval dat je produceert. Als je bijvoorbeeld papier en karton hebt, dan is het belangrijk om hier een type container bij te huren. Hetzelfde geldt voor groene-, fruit- en tuinafval. Door verschillende soorten afval gescheiden te houden draag je bij aan een duurzame wereld. Kies ook voor een container waar je restafval in kan weggooien. Bij een verbouwing of verhuizing is een grofvuil container verder van groot belang.

De milieueisen

Als bedrijf moet je voldoen aan bepaalde wettelijke eisen, deze gelden ook op het gebied van afvalverwerking. Indien jij je niet houdt aan deze wettelijke eisen, heb je het risico om een boete te krijgen. Daarom is het belangrijk om je te verdiepen in de regels die binnen jouw gemeente gelden aansluitend op het verwerken van afval. Door afval te scheiden kun je vervolgens materiaal recyclen, dit draagt bij aan een circulaire economie met minder uitstoot van Co2.

Prijs van de container

Het is belangrijk om niet te veel geld te betalen voor de container, aangezien je gemakkelijk aan de meest goedkope optie kunt komen. Vergelijk bijvoorbeeld verschillende aanbieders met elkaar en kies voor een bedrijf dat dicht bij jou in de buurt ligt en een relatief lage prijs vraagt voor een container.Over de Auteur

Als duurzame ondernemer helpt ik graag andere bedrijven om hun organisatie te verduurzamen. Om deze reden schrijf ik regelmatig blogs over duurzaam ondernemen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo