De mooiste en productiefste werkplekken - Artikelpost

De mooiste en productiefste werkplekken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 96 | Aantal woorden: 1378 | Datum: | 0 commentaar

Goede locaties in Nederland
In Nederland zijn er verschillende mooie en handige werkplekken. Veel mensen zijn het zat om in een standaard saai kantoorpand te werken. Ook is de locatie belangrijk, een kantoorruimte in Schiphol zal beter te bereiken zijn dan een kantoor in Stompetoren. 

Koffiezaak

Werken in een koffiezaak is de laatste jaren erg in trek bij het jonge publiek. Vooral in grote steden blijven er veel mensen urenlang in een koffiezaak doorwerken. De keus voor een koffiezaak is groot, er zijn veel koffiezaken in een stad waardoor je op meerdere plekken kunt gaan werken. Voor slechte koffie is er vaak dan ook geen sprake. 


Op een strand
Ben je locatie onafhankelijk? Bijvoorbeeld doordat je alleen op je laptop hoeft te werken. Dan kan werken op een strand ook helemaal in. Zowel zonnen als werken, 2 vliegen in 1 klap. Deze optie wordt vooral in het buitenland gebruikt. In Nederland zou dit mogelijk zijn in de zomer vanwege de meer aangename temperatuur. 


In een rustig dorp
Om elk vorm van afleiding te voorkomen is het voor sommige zeer productief. Om in een rustige omgeving zoals een dorp te werken. Ver van een stad waar veel ruis is met winkels in de buurt waar je graag een bezoek even brengt. 


Landschap
Werken in een mooi landschap (weiland) kan zorgen voor een rustige en juiste werkritme. Ook kan het zorgen voor stressvermindering en creatieve ideeën. 


Creëer je eigen werkplek. 

Heb je voor je gevoel geen mooi of inspirerende werkplek? Creëer er dan een! Dit geldt voor meerdere beroepen. Een leraar kan het lokaal zo indelen dat het hij of zij een mooie ruimte heeft. Bijvoorbeeld inspirerende quotes over het onderwijs of een klassenfoto. Een timmerman kan het door een poster te plaatsen of de indeling van zijn werkplek anders in te richten. 


Thuiswerken
Werk je niet op een kantoor maar thuis, dan zijn er eindeloze mogelijkheden om je werkkamer in te richten (of in je slaapkamer). Veel binnenhuis architecten gooien hun ideeën graag los op werkplekken met kleine ruimtes. Het meubilair is hierbij erg belangrijk het ontwerp van een werkplek. De keuzes bestaan bijvoorbeeld uit een natuurlijke look met hout en andere natuurlijke producten. Of je kan voor een oudere stijl gaan met een antieke bureau en lampen. Of juist een moderne plek met veel verschillende gadgets. 


Heb je meer ruimte dan een slaapkamer? Kies dan voor een werkkamer. Hierbij verbouw je je hele kamer om en heb je vaak meer ruimte dan je slaapruimte, de ruimte van je bed en kledingkast win je namelijk weer terug. 


Stilteruimte
Wil je in absolute stilte werken? Zoek dan een stilteruimte op waar je in alle rust je werk kan maken. Hier wordt je niet gestoord door het geluid van langsrijdend verkeer, telefoons die afgaan of overige geluiden. 

 

Bibliotheek
Wil je het niet te stil of niet te druk hebben. Dan biedt een bibliotheek vaak een oplossing. Een bibliotheek heeft het van beide kanten. Plus het stimuleert om andere werkenden te zien die net als jou ook aan het werk zijn. 

Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om informatie te delen over verschillende onderwerpen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo