FB pix De verschillende banen in de bouw - Artikelpost

De verschillende banen in de bouw

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1522 | Aantal woorden: 457 | Datum: | 0 commentaar

Nu de financiële crisis definitief achter ons lijkt te liggen, zie je dat er weer volop gebouwd wordt in Nederland. Typ op google in: Vacatures bouwsector en je ziet in één oogopslag dat er heel veel mensen gezocht worden. Ben je ooit werkzaam geweest in de bouw en zou je dat weer willen zijn? Of kom je net van school en denk je erover om in de bouw te gaan werken? Lees dan verder en ontdek hoe en waar je de beste Vacatures bouwsector kunt vinden.

Vakmensen

Toen de crisis in Nederland toesloeg, hebben veel projectontwikkelaars en gemeenten ervoor gekozen om geplande projecten uit te stellen of stil te leggen. Nu zie je dat alles weer op gang begint te komen. Wel is er een achterstand ontstaan op de woningmarkt. Je hoort hier momenteel veel over in de media en misschien ben je zelf ook wel op zoek naar een andere woning. Om een inhaalslag te kunnen maken en de dreigende woningnood te lijf te gaan, zal er de komende jaren heel veel gebouwd moeten gaan worden. Aan goede vakmensen is momenteel dan ook erg veel behoefte.

Banen in de bouw

Waar is er zoal behoefte aan? Er is momenteel een schreeuwend gebrek aan basisberoepen zoals metselaars, timmerlieden, stukadoors en elektriciens. Bouwbedrijven zoeken mensen op alle niveau's. Natuurlijk is er behoefte aan mensen die de juiste opleiding hiervoor hebben gehad en een aantal jaar ervaring hebben. Maar ook voor starters worden voldoende plekken aangeboden, vaak in combinatie met een opleiding of herscholing zodat je een baan kunt vinden waar je jaren in verder kunt. Misschien heb je de afgelopen jaren als ZZP'er gewerkt, maar wil je toch weer terugkeren naar een werknemer functie? Mogelijkheden genoeg!

Meer informatie

Ook aan uitgesproken technische beroepen is grote behoefte. Er verandert veel op het moment en met de veranderingen die nog op stapel staan zie je dat functies veranderen en dat nieuwe beroepen ontstaan. De komende jaren zullen gasleidingen geleidelijk plaats gaan maken voor andere vormen van energie. Daar zullen goed opgeleide technici voor nodig zijn. Wil je meer weten over de verschillende banen in de bouw en waar mogelijk kansen voor jou liggen? Klik dan hier en je vindt een totaaloverzicht van Vacatures bouwsector om op je gemak te gaan kijken wat er voor jou mogelijk is. Met een beetje geluk zit jouw droombaan er ook tussen!Over de Auteur

Expert op het gebied van bouw in Nederland, gespecialiseerd in het informeren van mogelijkheden binnen de bouw

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo