FB pix Drukke mama's - Artikelpost

Drukke mama's

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3931 | Aantal woorden: 431 | Datum: | 0 commentaar
Wat moet je doen als je net bevallen bent en je drukke werkleven weer mag beginnen? Volgens het onderzoek van CBS zijn er veel moeders in Nederland die een nuljarig kindje hebben en meer dan 35 uur per week werken! In dit artikel ga ik jullie een aantal tips verklappen wat je moet doen als je net bevallen bent en het drukke werkleven weer mag beginnen.


Werkende moeders

De zwangerschap gadget voor werkende mama’s!
Wat dacht je van een dubbele elektrische borstkolf aanschaffen? Dit is de perfecte oplossing als je geen tijd hebt om je baby’tje borstvoeding te geven. Dankzij de nieuwste technologie van tegenwoordig is het mogelijk om meer melk af te kolven in een kortere tijd periode.  Een elektrische borstkolf is geen goedkope aanschaf maar het bespaard een hoop stress en moeite na je zwangerschap periode.

Slaap moedertje, slaap!
Het is een bekende tip, maar veel slapen is erg belangrijk voor werkende moeders. Met een baby’tje zal dat vrij lastig zijn,  probeer anders overdag  rust momenten te creëren.  Veel rust zorgt voor een betere focus op je werk en dat is erg belangrijk als je weer gaat werken na een lange zwangerschap periode.

Tijdschrift Glamour februari 2012 aanschaffen!
De Glamour van februari 2012 wilt haar lezeressen goed verwennen, want bij deze maandeditie is er een speciaal boekje ‘Goedkope Beauty Arrangementen’ te vinden. Glamour lezeressen krijgen 72% korting op beauty arrangementen bij 385 beauty salons in Nederland. Mocht je net bevallen zijn, dan is het een leuk idee om een betaalbare  beauty arrangement te volgen. Ontspanning en ‘confidence’ verzekerd na een beauty arrangement!

Genieten is tenslotte te beste tip die ik wil meegeven. Probeer optimistisch te blijven en te genieten van deze nieuwe periode in je leven. Het kost tijd om uit te vogelen hoe je alles moet combineren na een zwangerschap maar probeer je werk weer optimistisch op te pakken.

Over de Auteur

Mijn naam is Sara en ik ben niet lang geleden bevallen van mijn dochtertje. Mijn hobbies zjin het schrijven van artikelen, lezen, winkelen en reizen. Onlangs heb ik besloten al mijn ervaringen te delen in de virtuele wereld... Mocht je verdere vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen, mijn e-mail adres is sara.limpens@gmail.com

Groetjes

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo