Een carrièreswitch maken - Artikel Post - Artikel Marketing

Een carrièreswitch maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: laurientenberge
Gezien: 320 | Aantal woorden: 522 | Datum: Thu, 15 Jun 2017 | 0 commentaar

Een carrièreswitch maken

Niet iedereen heeft altijd behoefte aan het hebben van dezelfde baan of functie voor een lange periode, deze mensen maken dan vaak een carrièreswitch. Bij een carrièreswitch kan veel bij komen kijken, zo heeft u te maken met het verkoop van uw pand, bedrijf of praktijk wanneer u de eigenaar hiervan bent. Maar ook met de overname van een nieuw bedrijf, pand of praktijk waar u uw nieuwe beroep uit gaat voeren. Wanneer u van plan bent om een grote switch te maken van beroep dan is de kans groot dat u hiervoor weer terug de schoolbanken in moet om een omscholing te krijgen.

Je eigen praktijk verkopen

Wanneer je een eigen praktijk hebt én je gaat een carrièreswitch maken dan heb je verschillende keuzes waar je uit kan kiezen over wat je met je praktijk gaat doen. Zo kan je hem laten overnemen door iemand die daar interesse in heeft zoals bijvoorbeeld een werknemer of je kan hem verkopen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, zoals je (tandarts) praktijk verkopen, dan kun je hier verschillende adviesbureaus voor inschakelen die jou kunnen helpen bij de verkoop. Zij gaan bijvoorbeeld kijken naar de waarde van de praktijk, voeren de onderhandelingen, stellen een intentieovereenkomst op en nog veel meer. Een overnameadviesbureau is daarom erg handig wanneer dit uw gekozen optie is en er niet al te veel moeite voor wilt doen. 

Een tandartspraktijk overnemen

 

Er kunnen verschillende redenen zijn om een tandartspraktijk over te nemen, wanneer je echt van plan bent om een praktijk over te gaan nemen dan is het handig om hierbij een bedrijf in te schakelen. Zo’n bedrijf geeft je het juiste advies en goede begeleiding bij het uitkiezen van praktijken die je over zou kunnen nemen en bij de overname hiervan. Er komt namelijk bij het overnemen van een tandartspraktijk veel belangrijke maar ook ingewikkelde dingen bij kijken waar het van toepassing kan zijn dat u hier niet veel over weet. Natuurlijk word er voordat er ook nog maar iets geregeld wordt, eerst gekeken naar uw wensen, behoeften en budget. Wanneer deze dingen in beeld zijn bij het adviesbureau dan gaan zijn op zoek naar een interessante praktijk die je over zou kunnen nemen, jij als koper heeft echter altijd het laatste woord. Ben je op zoek naar een goed advies bureau die jou kan helpen bij de overname van een tandartspraktijk? Neem een kijkje bij ProMonde.nl, zij helpen je graag bij de overname of verkoop van een tandartspraktijk. Je krijgt er het juiste advies en goede hulp om het allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen zonder dat er iets mis gaat. Over de Auteur

ik schrijf graag over verschillende onderwerpen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo