Een startersfunctie vinden in Veghel - Artikelpost

Een startersfunctie vinden in Veghel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 366 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Ben je op zoek naar een startersfunctie in Veghel, maar weet je niet goed waar je moet zoeken? Dan kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Dat is ook niet gek. Veel afstudeerders vinden het lastig om direct een geschikt bedrijf te vinden dat bij ze past. Het is nou eenmaal vaak zo dat je op een hbo of Universiteit geen info krijgt over de bedrijven die zich allemaal in je buurt bevinden. Dat maakt dat je vaak alleen de bedrijven kent in je directe omgeveing. Bijvoorbeeld waar je familie of vrienden werken. In Veghel is dit nog net een stukje meer, omdat je er zoveel bedrijven hebt. 

Wat je kunt doen als je het niet weet, is een uitzendbureau in Veghel inschkalen. Zij hebben veel connecties binnen het lokale bedrijfsleven en kunnen je in contact brengen met de juiste contactpersonen. Op deze manier kun je laagdrempelig kennismaken met bedrijven uit de buurt en een afgewogen keuze maken voor het bedrijf dat het beste bij je past. Zo zijn er in Veghel veel bedrijven in de foodsector, maar ook de logistieke sector is groot. Het bedrijventerrein is enorm. 

Ga je aan de slag? Dan zijn er twee opties. Of je gaat eerst op uitzendbasis aan de slag voor het bedrijf, of je wordt direct op contract genomen door het bedrijf. De intentie is in beide gevallen dat je voor langere tijd aan de slag gaat. Op deze manier kan jij je eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten en heeft het bedrijf er een goede young professional bij. Vooral in Veghel zitten ze hierom te springen. De verhouding inwoners/arbeidsplaatsen is namelijk 1/3. Dat is een flink verschil . 

Je kan natuurlijk ook in je eigen netwerk kijken. Dat is een tip die we ook altijd meegeven. Dat is waardevol, omdat bekenden je dan al voor kunnen stellen bij het bedrijf. Over de Auteur

JAMwerkt helpt jongeren, studenten en starters aan een goede start op de arbeidsmarkt. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo