FB pix Flexibele werkplekken in Veenendaal - Artikelpost

Flexibele werkplekken in Veenendaal

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1182 | Aantal woorden: 1024 | Datum: | 0 commentaar

Flexibele werkplek huren Veenendaal

Flexibele werkplek huren in Veenendaal?

Bent u zelfstandig ondernemer en zoekt u een professionele werkomgeving waarin u rustig en productief kunt werken? Of bent u verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de organisatie waar u werkt en ziet u uw kosten voor huisvesting toenemen? Door flexibele huisvesting kunt u uw kosten reduceren. Als uw werknemers bovendien zoveel kilometers afleggen dat de reiskosten de pan uit stijgen, is een flexibele werkplek ook een goed idee. Of de ruimte nu bedoeld is voor uw werknemers of voor u als zelfstandige: een flexibele werkplek van Crown Slim Werken is dé oplossing.

Flex werken per uur

Via Crown Slim Werken kunt u voor elk gewenst moment een flexibele werkplek huren in Veenendaal, voor een vast bedrag per uur. Via Crown Slim Werken betaalt u voor een het huren van een flexibele werkplek in Veenendaal en op alle andere locaties van Crown Slim Werken in heel Nederland slechts € 6,- per persoon per uur. U vindt een groot aanbod aan verschillende flexibele werkplekken, gesprekruimtes en vergaderruimtes in ons ruimopgezette pand in Veenendaal.

Flexibele ontmoetingsplek

Wilt u een flexibele werkplek huren in Veenendaal? Crown Slim Werken biedt een groot aantal flex plekken, waarvan per uur gebruik gemaakt kan worden. U kunt kiezen voor een afzonderlijke werkplek waar u of uw werknemers ongestoord kunnen werken. Maar u kunt ook een flex plek huren in een kamer waar ook andere flex werkers zitten. Een groot voordeel is de mogelijkheid om te netwerken met de andere huurders van een flexibele werkruimte. De locaties van Crown Slim zijn namelijk echte sociale ontmoetingsplaatsen voor zowel zelfstandigen als mensen die actief zijn in het bedrijfsleven. In de flexibele kantoren in Veenendaal, waar verschillende doelgroepen gebruik van maken, ontstaan zo al gauw waardevolle en dynamische verbindingen.

Voordelen flexibel werken

Voor zelfstandigen kent het huren van een flexibele werkplek in Veenendaal veel voordelen. Het grote voordeel van een flex plek is bijvoorbeeld dat u niet direct vastzit aan een (duur) contract, zoals bij een vaste kantoorruimte wel het geval is. Flexibele werkplekken zijn bovendien ook heel geschikt om te netwerken, omdat u samen met andere huurders in ons pand in Veenendaal een flex plek kunt delen. Aan het bedrijfsleven biedt Crown Slim Werken met dit flexibele werkplek concept een totaaloplossing voor het reduceren van operationele kosten, met name de huisvestingskosten. Bovendien wordt u door Crown Slim Werken uit Veenendaal volledig ontzorgd als het aankomt op uw huisvesting. Een voordeel van een flex plek huren in Veenendaal is ook de bijzonder gunstige, centrale ligging.

Werkplek van alle gemakken voorzien

De flexibele werkplekken van Crown Slim Werken zijn van alle gemakken voorzien. Wie een werkplek huurt in Veenendaal, profiteert van alle benodigde faciliteiten, waaronder draadloos internet. De receptie en onbeperkt gebruik van koffie en thee zijn ook inbegrepen in de prijs. Lunchen kan ook via Crown Slim Werken. U kunt gebruikmaken van de lunchservice en zonder extra bestelkosten kiezen uit een gevarieerde lunchkaart. Extra opties zijn een eigen postadres voor de flexplek die u huurt in Veenendaal of een telefoonservice.


Betalen per uur

Wij bieden u een zeer flexibel concept waarbij de prijs afhankelijk is van het gebruik. U maakt eenvoudig gebruik van onze flexibele werkplekken in Veenendaal en betaalt per uur. Geen contracten en dus geen extra kosten achteraf. U betaalt bij Crown Slim Werken nooit teveel, want u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Reserveer direct een flex plek via Crown Slim Werken en profiteer vandaag nog.

Een flexibele werkplek huren in Veenendaal kan al vanaf €6,- per persoon per uur!
Klik voor voor een vrijblijvende offerte!

Over de Auteur

Bart. Werkzaam als advisuer bij Crownslimwerken te Veenendaal.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo