Gave beroepen in de techniek - Artikelpost

Gave beroepen in de techniek

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 212 | Aantal woorden: 803 | Datum: | 0 commentaar

Elk jaar groeit het werk in de techniek industrie sneller dan het aanbod aan werknemers. Dat is al jaren zo en volgens de verwachtingen zal dat niet snel veranderen. Het probleem is zelfs zo groot dat bedrijven bereid zijn extreme bedragen neer te leggen voor personeel in de techniek. Bovendien is werken in nooit saai. Elke dag is uitdagend en het werk is zeer gevarieerd. In dit artikel lees je meer over uitdagende beroepen in de technieksector.

3D-printing ingenieur 

De driedimensionaal printers zijn al een tijdje op de markt en worden volop gebruikt in het bedrijfsleven en zeker in de techniek. Voor wie genoeg fantasie heeft en een uitdaging niet uit de weg gaat, is werken als 3D-printing ingenieur misschien wel je droombaan. 

Expert energietechnologie

De Nederlandse overheid stelt voor zichzelf hoge eisen op gebied van duurzaamheid. Dus daarom zal het belang van duurzame energie alleen maar toenemen. Als expert in energietechnologie zul je op zoek moeten naar een gepaste oplossingen om zo duurzaam mogelijk te kunnen leven. 

CNC programmeur 

Is dit je beroep dan heb jij twee rechterhanden, waarmee jij machines programmeert in fabrieken en tegelijkertijd ontwikkelen en repareren. Je hebt veel uiteenlopende projecten en werkt met materialen zoals: hout, kunststof of metaal. Je zorgt ervoor machines zonder problemen machines kunnen gebruiken, zijn er toch problemen dan los jij moeiteloos op.  
Als CNC programmeur verdien je veel, maar daar staat dan ook veel tegenover. Zo heb je veel verantwoordelijkheden, kennis, zelfvertrouwen en geduld nodig. 

Dekofficier

Een dekofficier is een alleskunner, de toezichthouder, iemand die de leiding neemt en overal kan bijspringen. Buiten deze taken controleer je ook nog eens navigatietoestellen en kan overal ter wereld navigeren. Je hebt een goede kennis van alle radarsystemen. 

Werken in de techniek

Lijkt een van deze bovenstaande beroepen in de techniek je leuk. Bekijk dan de vacatures op Vakmasters Terneuzen. Vakmasters bieden alleen vacatures aan voor werkzoekende in de bouw en technieksector. 

 

Over de Auteur

De auteur van dit artikel is de heer J. Wierikx

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo