Heitje voor een karweitje - Artikelpost

Heitje voor een karweitje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1588 | Aantal woorden: 420 | Datum: | 0 commentaar

In Nederland zijn ontzettend veel freelancers actief. Elke dag weer komen hier nieuwe freelancers bij. Dit komt ondermeer doordat bedrijven er steeds vaker voor kiezen kleine en gespecialiseerde werkzaamheden uit te besteden aan freelancers die gespecialiseerd zijn in een bepaald werkveld. Om freelancers en opdrachtgevers in deze steeds groter wordende markt met elkaar in contact te brengen is Freelancematch.nl opgericht. Freelancematch.nl is een platform in de vorm van een online marktplaats waar freelancers en opdrachtgevers elkaar ontmoeten en opdrachten uitwisselen.

De missie van Freelancematch.nl is ondernemerschap te stimuleren door freelancers en bedrijven een platform te bieden waar zij met elkaar in contact kunnen komen. Het werkt als volgt: een opdrachtgever registreert zich op Freelancematch.nl. Na afronding van de registratie kan de opdrachtgever opdrachten plaatsen. Deze opdrachten zijn specifiek, toegewezen aan een werkveld en bovendien budget gerelateerd. Na plaatsing kunnen geregistreerde freelancers solliciteren op een opdracht. Tevens doen zij een bod binnen het budget dat de opdrachtgever gesteld heeft. Na het bieden en solliciteren is het voor de freelancer wachten op het besluit van de opdrachtgever. Indien de opdrachtgever zijn keuze heeft gemaakt neem hij een van de solliciterende freelancers aan door hem of haar aan te nemen voor de opdracht. Vervolgstap is betaling van een borg door de opdrachtgever, zodat de freelancer zekerheid geniet alvorens de opdracht uit te voeren. Deze borg wordt achteraf verrekend met de factuur die de freelancer via Freelancematch.nl naar de opdrachtgever stuurt. Na afronding van de opdracht geeft de opdrachtgever een cijfer aan de freelancer. Zo kunnen de opdrachtgevers snel en gemakkelijk uit duizenden freelancers de meest geschikte freelancer voor een klus vinden. Ook voor freelancers biedt Freelancematch.nl referentiemogelijkheden. Zo kunnen freelancers snel en gemakkelijk ervaringen van andere freelancers met dezelfde opdrachtgever nalezen.

Bent u werkzaam als freelancer en bent u op zoek naar freelanceopdrachten of hebt u een opdracht en bent u daarvoor op zoek naar een freelancer? Registreer je dan snel als freelancer of als opdrachtgever op Freelancematch.nlOver de Auteur

Freelancematch.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo