FB pix Het huren van kantoorruimte vs het werken vanuit huis - Artikelpost

Het huren van kantoorruimte vs het werken vanuit huis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1336 | Aantal woorden: 929 | Datum: | 0 commentaar

 

Het huren van kantoorruimte vs Werken vanuit huis

Wanneer u een bedrijf beheer t, zijn er vele overwegingen die gemaakt moeten worden - een van de belangrijkste is de keuze om vanaf thuis te werken of een kantoorruimte te huren. Beide opties hebben natuurlijk voor-en nadelen. Maar aan het eind van de dag, hangt die beslissing van kantoorruimte huren of vanuit  huis werken af van de omstandigheden en de behoeften van uw bedrijf.

Wanneer mensen voor het eerst een bedrijf opzetten kunnen ze dit doen vanuit huis, het vrijmaken voor een werkplek in een logeerkamer of lounge is een geliefde optie - vooral vanwege de lage kosten. Werken vanuit huis biedt ook comfort, gemak en vermindert ook nog de reistijd. Het probleem dat sommige mensen echter hebben, is dat werken vanuit huis te veel kan afleiden, of ze hebben een gebrek aan werkruimte om efficiënt te kunnen werken.

Werken vanuit huis is een ideale optie voor mensen met jonge gezinnen, aangezien het toestaat om veel tijd te besteden met de kinderen en ook nog eens te bezuinigen op de kinderopvang. Daartegenover staat wel het nadeel dat door de verzorging van kinderen, niet zo veel werk klaar komt. In dergelijke omstandigheden zou u moeten bepalen of u meer winst zou maken door het huren van een kantoorruimte waar meer werk klaar komt, of toch thuisblijven en geen kinderopvang en reiskosten te betalen.

Voor-en nadelen van het huren van kantoorruimte

In sommige omstandigheden kan het vinden van huurbare kantoorruimte voordeliger zijn dan uw bedrijf vanuit thuis te beheren – al helemaal wanneer u werkt in een partnership en voortdurend moet communiceren met elkaar. Tevens is het ook makkelijker om uw bedrijf te beheren wanneer u werkt vanaf dezelfde locatie als uw collega's.

Kantoorruimte geeft u ook meer ruimte en de algehele efficiëntie. Het kan zijn dat uw arbeidsmiddelen in geen enkel deel van uw huis passen, of dat uw huis te klein en te smal is, en dat het gebrek aan ruimte u daardoor beperkt in de voortgang van uw werk. En omdat kantoor verhuurders betalen voor energiekosten en onderhoud van het gebouw wordt u niet afgeleid door de behoefte aan verbeteringen aan het huis.

Aan de andere kant kan het huren van kantoorruimte u ook extra kosten opeleveren, die u moeilijkheid kunnen opleveren om deze te dekken. Niet alleen heeft u huurlasten te betalen, maar ook reiskosten en zelfs eten.  Als u een enkele ondernemer bent die kan werken vanuit een kleine ruimte met een computer of u maakt kleine voorwerpen, dan is werken vanuit huis  een meer kosteneffectieve optie. Dit is met name het geval bij startende bedrijven.

Echter, omdat u het huren van kantoorruimte kan aangaan op een flexibele maand-per-maand basis, heeft u de mogelijkheid om uw opties te onderzoeken en zo te bepalen wat het beste is voor uw manier van werken, uw totale winst en de levensduur van uw bedrijf. Het kan zijn dat het meer winstgevend voor u is om buitenshuis te werken vanwege de afleidingen van thuis, maar minder kosteneffectief om een kantoorruimte te huren. Als dat het geval is, zou u kunnen overwegen om een een bureau te huren in plaats van een geheel kantoor.

Het concept van kantoorruimte biedt kleine bedrijven een betaalbare en handige optie die beter kan zijn voor uw bedrijf dan werken vanuit huis.

 

 

Over de Auteur

Ik ben geinterreseerd in innovatieve manieren om het kantoorleven makkelijker en interresanter te maken voor werkend Nederland. Of dit nu is met "het nieuwe werken" of oplossingen voor kantoorruimtes.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo