Hoe beveilig je je bedrijf zo goed mogelijk? - Artikelpost

Hoe beveilig je je bedrijf zo goed mogelijk?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 207 | Aantal woorden: 656 | Datum: | 0 commentaar

Bedrijven bestaan al zo lang als we kunnen herinneren. Vele eeuwen hebben bedrijven al met diefstal te maken. En de manieren waarop dit gebeurt evalueren samen met de snelle verandering in de wereld mee. Zo is cybercrime op het moment het grootste gevaar. Maar hoe voorkom je zoiets?

Een alarmsysteem installeren

Als je je kantoorpand goed wilt beveiligen, hoort hier een alarmsysteem bij. Een alarmsysteem heeft meerdere functies. Zo heeft deze door wanneer er ingebroken wordt of als er brand is. Dan wil je zo snel mogelijk ingelicht worden om de schade te beperken. Vaak komen inbrekers weg met hun daden. In slechts 10% van de gevallen worden ze getraceerd en opgepakt. Het is dus aan jou om je bedrijf zo goed mogelijk te beveiligen, zodat je er zo snel mogelijk bij kunt zijn. Ook zou je een HD beveiligingscamera hierbij aan kunnen schaffen, zodat alles op beeld komt te staan!

Berg je spullen veilig op!

Misschien een inkoppertje, maar het is belangrijk dat je medewerkers hun spullen veilig op kunnen ruimen. Er is niks vervelender dan je persoonlijke bezittingen verliezen. Dan is het ook zaak dat diefstal van binnen en buiten het bedrijf wordt voorkomen. Dan zijn lockers de ideale oplossing. Bij een lockerkast heeft elke werknemer een eigen locker waar hij of zij haar persoonlijke bezittingen in kan stoppen. Dat werkt ook een stuk fijner voor de medewerkers zelf.

Beveilig je data

Zoals hierboven al vermeld is cybercrime iets waar je mee moet oppassen. Een lek van je data is wel het laatste wat je wilt. Vooral als je klantdata hebt. Dit kan je bedrijf een hele hoop schade opleveren. Ook als gemeente of overheid wil je je data gewoon zo goed mogelijk beveiligen. Zorg dan ook voor voldoende antivirus software en heb een antwoord op ddos aanvallen. Zegt dit je beide niks? Dan is het van belang dat je een cursus internetbeveiliging oppakt. Ongeveer de helft van het MKB heeft te maken met cybercrime en dat is een zorgwekkend gegeven. Vooral omdat vele bedrijven dat hun bedrijf niet interessant is voor cybercriminelen.Over de Auteur

Beveiliging is erg belangrijk hedendaags en daarom heb ik deze blog geschreven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo