FB pix Hoe een cursus Engels je carrière kan boosten - Artikelpost

Hoe een cursus Engels je carrière kan boosten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1103 | Aantal woorden: 508 | Datum: | 0 commentaar

 

Een vermelding met  een cursus Engels in het buitenland op je CV kan je helpen bij het vinden van een baan. Een brede taalkennis is een goede manier om jezelf ermee te onderscheiden bij werkgevers.

Een goede beheersing van het Engels is belangrijk voor je carrière. Hoe belangrijk dit is hangt uiteindelijk wel af van de positie in het bedrijf. Een productiemedewerker met goede Engelse taalvaardigheid is uiteraard minder relevant dan een medewerker die op de afdeling internationaal logistiek werkt. Desalniettemin, kunnen we vaststellen dat het belang van de Engelse taal voor je carrière aan het groeien is, ook midden- en kleinbedrijven breiden zich nu uit naar het buitenland.

EF Education First wereldleider in internationaal onderwijs, heeft een onderzoek gedaan naar de Engelse taalvaardigheid bij volwassenen uit 54 verschillende landen genaamd: EPI (English Proficiency Index). Uit het onderzoek blijkt dat volwassenen met een zeer hoog Engelse taalvaardigheidsniveau gemiddeld 30-50% hogere lonen krijgen in vergelijking met andere even gekwalificeerde kandidaten die niet vloeiend Engels spreken, daarnaast maken zij meer kans op een promotie. Engels speelt een steeds belangrijkere factor bij het aannemen van personeel. Uit een studie van de Economist Intelligence Unit, blijkt dat 70% van de leidinggevenden aangeven dat vloeiend Engels een vereiste is bij bedrijfsuitbreiding.

Het is dus verstandig om door de toenemende globalisering je Engels te verbeteren, zeker als je een baan ambieert in het buitenland. De beste manier om dit te doen is door de taal te leren op een taalschool in een Engelstalig land, een cursus van 1 of 2 uur per week is niet voldoende. De taal leren in een omgeving waarbij je 24/7 omringt wordt door Engelssprekenden is het meest effectief. Je bouwt niet alleen een internationaal netwerk op in het buitenland, je ontwikkelt ook interculturele competenties. Daarnaast zal een ervaring in steden zoals Londen, New York of Sydney een flinke boost geven aan je CV.

EF werd opgericht in 1965 met de missie om de barrierè tussen culturele- en geografische- taalgrenzen, weg te nemen. Tot op de dag van vandaag streeft EF dit doel na door taalprogramma’s in het buitenland aan te bieden voor jong en oud. EF heeft inmiddels meer dan 15 miljoen mensen geholpen om een nieuwe taal te leren , de wereld te verkennen en om een ​​academische titel te behalen.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden bij EF? Vraag hier een gratis brochure aan.

 Over de Auteur

 

EF Education First is al tientallen jaren wereldleider in taalreizen en taalcursussen in het buitenland en heeft miljoenen studenten geholpen om wereldburgers te worden. Opgericht in 1965 met als doel om talen te leren in de landen waar ze gesproken worden, is EF nu een succes en heeft een netwerk met kantoren en scholen in 51 verschillende landen en 5 continenten. Een belangrijke filosofie van EF, is het leveren van een hoge kwaliteit en flexibiliteit van de studieprogrammas geschikt voor alle leeftijden, nationaliteiten, doelen en wensen. Alle programma’s zijn ontwikkeld om zo snel en efficient mogelijk te leren

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo