Investeren in jezef - Artikelpost

Investeren in jezef

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 527 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

Hoe beleg je in jezelf?

In jezelf investeren kan je nooit genoeg doen. Dat kan betekenen onder het genot van een heerlijk wijntje naar je favoriete show kijken en werken aan je gemoedrust of je carriere een flinke boost geven door een ingewikkelde cursus te beginnen. Er is een heel scala aan goede investeringen die goed voor jou persoonlijke kunnen zijn maar daar is een pas wat alleen jezelf kan uitstippelen.

Financieel proberen we er natuurlijk altijd op vooruit te gaan en dat kan door een flink zuinig te zijn er zo nu en dan iets leuks voor jezelf te kopen want dat maakt het leven weer leuk. Een heleboel mensen beleggen op de beurzen en dat levert natuurlijk wel eens stress op  en daar moet dan weer het wijntje bij gedronken worden.Whisky is ook een hele goed investering waarbij hoge rendementen te behalen vallen.

Sommige mensen bouwen echter iets met hun eigen handen verkopen het met winst, hou dan wel rekening met de manuren die erin zijn gestopt en als je het niet over je hard kan verkrijgen hou het dan lekker zelf en werk op die manier weer aan je gemoedsrust.

Als er na een tijdje genoeg geld vergaard is kan je met de behulp van de bank een mooi huisje krijgen met een stukje hypotheekaftrek wellicht weer wat sparen voor die mooie tesla of investeren in oplaadpunten die vroeg of laat de wereld overnemen.

Zo zijn er natuurlijk een heleboel goede zaken en is het zaak het zelf fijn uit te zoeken. Wat men zeker niet moet doen is bij de pak en neer blijven zitten en denken aan alles wat je nog moet of wilt. Want zo werkt het wil je het dan ga je ervoor anders wil je het niet graag genoeg.

 

Veel succes en mochten er twijfels zijn kop op!Over de Auteur

Stijn van mij is de naam van mijn zoontje en die is van mij ik werk bij VWI (verantwoordinvesteren) en dat is heel leuk.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo