Kansen benutten? Tijd voor een netwerkborrel in Groningen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Kansen benutten? Tijd voor een netwerkborrel in Groningen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 230 | Aantal woorden: 755 | Datum: | 0 commentaar

Wie staat te popelen om nieuwe zakelijke contacten aan te boren, doet er goed aan om een speciale gelegenheid te bezoeken - of zelfs organiseren - die dit als belangrijkste doel heeft. En daar komt de expertise van De Pudding om de hoek kijken! Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten van de meest uiteenlopende evenementen, van vergaderingen tot feesten en van lezingen tot concerten. Hoe grootschalig je bijeenkomst ook moet gaan zijn, wij weten er altijd een mouw aan te passen. Bovendien zullen de enthousiaste medewerkers van De Pudding nooit ook maar een detail aan het toeval overlaten! Onze bijzondere locaties in hartje Groningen zijn geheel naar smaak in te richten, een taak die je - uiteraard in samenspraak - met een gerust hart aan ons over kunt laten.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw netwerkborrel? Overweeg dan enkele van de locaties hieronder!

De Puddingfabriek

Gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centraal Station, het centrum op loopafstand, geheel aan te passen aan jouw wensen en voorkeuren, voorzien van een prachtig binnenplein… de lijst met voordelen van De Puddingfabriek, onze karakteristieke thuisbasis, is nagenoeg eindeloos! Je kunt de ruimte precies zo opdelen als je wilt en een groot aantal gasten herbergen. Bij aangename weersomstandigheden kun je het netwerken ook op ons prachtige binnenplein doen. Zowel audiovisuele middelen als zaken zoals catering kunnen eenvoudig geregeld worden om van jouw netwerkborrel in Groningen een geslaagd evenement te maken. Wat wil je nog meer?!

Stadslab Groningen

Waar ooit de Suikerunie gevestigd was, vind je nu Stadslab Groningen. Ook hier zijn de soorten evenement die je er kunt houden zeer divers. Bovendien is er een fantastisch restaurant terecht, zodat je netwerken met je te goed doen aan de verrukkelijkste versnaperingen af kunt wisselen! Komen er maximaal 250 personen op je netwerkborrel af? Dan is Stadslab Groningen dé plek voor jouw evenement!

De Drie Gezusters

Wanneer gezelligheid een belangrijk doel is van jouw netwerkborrel - en je het laatste gedeelte van deze term erg serieus neemt -, kom je al gauw bij De Drie Gezusters uit. Deze kroegen, die samen één geheel vormen, hebben ieder een eigen karakter en beschikken over een enorm terras. Wie de Grote Markt bezoekt, kan gewoonweg niet om De Drie Gezusters heen. Om een laag bezoekersaantal van jouw netwerkborrel hoef je je dan ook geen zorgen te maken!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van de Pudding

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo