FB pix laat je logo of website ontwikkelen door een Freelancer ! - Artikelpost

laat je logo of website ontwikkelen door een Freelancer !

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1646 | Aantal woorden: 369 | Datum: | 0 commentaar

Steeds meer wordt duidelijk dat de arbeidsverhoudingen van de 21e Eeuw, zich volledig lostrekken van de werknemer - werkgever verhouding. Mensen worden voor specifieke niches opgeleid en bieden hun vaardigheden daarna aan als freelancer of ZZP' er.

Europa en de Verenigde Staten worden steeds meer dienstverlening economieën. Een werknemer zal worden betaald voor een bepaalde opdracht en zijn vaardigheden zelf aanbieden in plaats van via een onderneming.

FreelanceMe.be wilt voor die explosief groeiende markt in de BENELUX een platform aanbieden. De website maakt het mogelijk om gratis opdrachten te posten en op zoek te gaan naar iemand die je website kan ontwikkelen of een logo kan ontwerpen, een tekst kan vertalen en dergelijke meer.

Zo biedt freelanceme u de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat. Na het posten van uw opdracht moet u enkel de sollicitaties afwachten waarna u prijs en kwaliteit kan vergelijken.

Omgekeerd kunnen freelancers van de website gebruik maken om op zoek te gaan naar opdrachten. Ze kunnen een profiel aanmaken na het registreren en meteen solliciteren.

Hoewel wij een .be extensie hebben is de site ook absoluut bedoeld voor Nederlanders. Ongeveer 30 procent van onze gebruikers komt uit Nederland. Het is ook zo dat een talentvolle designer van gelijk waar kan werken. Als je bijvoorbeeld iemand zoekt die een franse tekst op fouten corrigeert is het misschien handig iemand te zoeken die in België of Frankrijk woont.

Er is ook een forum aanwezig waarop ideeën en tips kunnen worden doorgegeven.

Interesse ? Neem dan zeker een kijkje op freelanceme.be en post gratis opdrachten voor jouw project of lanceer je talent als freelancer !

Over de Auteur

Jan-Albrecht Jost is mede-oprichter van de website die in april 2011 van start is gegaan. We hopen iedereen een leuke community based website te bieden waar iedereen zijn talent kan laten gelden en zijn ideeën kan ontwikkelen !

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo