FB pix Loopbaanadvies en sollicitatietraining; is dat wat voor jou? - Artikelpost

Loopbaanadvies en sollicitatietraining; is dat wat voor jou?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1337 | Aantal woorden: 541 | Datum: | 0 commentaar

 

De recessie hakt er flink in bij het Nederlandse volk op werkgebied. De werkloosheid blijft maar groeien en groeien en er is na jaren nog geen einde in zicht. De werkloosheid is intussen gegroeit naar 6,6 procent van de beroepsbevolking. Dit zijn in totaal wel 519.000 mensen die geen baan hebben in nederland. Om toch je kop boven het zand te houden in deze moeilijke tijd heb ik een aantal loopbaan-tips op een rijtje gezet.

Blijf altijd positief
Uiteindelijk komt altijd alles goed. Negativiteit tijdens of na je loopbaan zorgt vaak alleen voor nog meer stress en dit is nergens voor nodig. Mensen die positief in het leven staan zijn vaak gelukkiger en hebben meer plezier in het leven en meer succes in hun carriere/loopbaan. En dit niet alleen mensen die positief in het leven staan boeken sneller resultaat. Dus neem dit in je achterhoofd, wat er ook gebeurt in de recessie, je zult er niet dood aan gaan.

Loopbaanadvies
Als je aan je baan twijfelt of je wil doorgroeien is het altijd goed om daar actie in te ondernemen in deze tijd. Lukt je dit niet alleen, zoek dan hulp in de vorm van loopbaanadvies. Denk bijvoorbeeld aan een loopbaanadviseur. Een loopbaanadviseur kan je helpen met bijvoorbeeld:
- Keuzes maken tijdens je loopbaan
- Jezelf verder ontwikkelen
- Jezelf beter te presenteren/profileren
- Een nieuwe baan te vinden
- Een arbeidsconflict op te lossen
Een loopbaanadviseur zal je altijd zo veel mogelijk loopbaanadvies proberen te geven. Dit loopbaanadvies zal je goed kunnen helpen en de loopbaanadviseur zal er alles aan doen om jou de plek te geven waar je naar op zoek bent.

Sollicitatietraining
Werkloos en wel eens gedacht aan een sollicitatietraining? Wanneer je bent ontslagen en bang bent om weer de markt op te gaan is het slim om eerst een sollicitatietraining te volgen. De advieseur kan je helpen en zorgen dat de sollicitatie goed verloopt. Je komt zo sneller aan de bak en komt dus ook sneller uit de problemen door de sollicitatietraining. Bij de sollicitatietraining zal je vooral leren je goede eigenschappen te benoemen en deze professioneel te presenteren.

Over de Auteur

Different Coaching is vernieuwend en onderscheidt zich door middel van een Coach met zware leidinggevende- en bestuurservaring, naast de benodigde Coaching & Psychologische achtergrond

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo