Nieuwe printer of printer repareren? - Artikelpost

Nieuwe printer of printer repareren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 316 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

 

Je hebt als ondernemer een keuze uit talloze verschillende printers. Als je dan eindelijk de printer hebt uitgekozen die het beste bij jouw situatie past, ben je er nog niet. Je moet er namelijk ook aan denken dat een printer stuk kan gaan. Wat ga je dan doen? Laat je de printer repareren of schaf je weer een geheel nieuwe printer aan? Als een huis, tuin en keukenprinter stuk gaat, dan is het eenvoudig om goedkoop weer een nieuwe printer aan te schaffen. Zakelijke printers zijn best wel een investering en het loont zich absoluut om een kapotte printer te laten repareren. 

Onderhoud 

Het beste is natuurlijk om zoveel mogelijk de risico’s uit te sluiten dat een printer snel stuk gaat. Een printer in een drukke kantooromgeving kan dagelijks heel veel te verwerken. Om te zorgen dat de printer het toch lang genoeg volhoudt is goed onderhoud de enige manier om hiervoor te zorgen. Veelal kun je bij de leverancier van de printer een onderhoudscontract afsluiten. In geval van een printer die kapot is kun je de storingsdienst laten komen. Je betaald dan aanzienlijk minder voor de reparatiekosten en nieuwe onderdelen. In het onderhoudscontract zit meestal een periodieke onderhoudsbeurt. Eventuele aankomende defecten kunnen op tijd worden geconstateerd en het helpt de levensduur van de printer te verlengen. 

Dus geen nieuwe printer? 

Voor zakelijke printers is de printer laten repareren altijd beter dan een nieuwe printer te kopen. Een nieuwe printer is een grote investering, terwijl de oude printer het na reparatie weer als nieuw is. Een printer bestaat nu eenmaal uit veel verschillende onderdelen, dus in de meeste gevallen zal er enkel maar één onderdeel vervangen moeten worden. Een onderhoudscontract afsluiten is daarom altijd aan te raden. Je printer blijft dan goed onderhouden en de kans op stuk gaan wordt enorm verkleind.Over de Auteur

DePrinterexpert levert en beheert printers voor bedrijven. Dit doen we voor zowel lokale ondernemingen in Apeldoorn tot en met multinationals met filialen over de hele wereld.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo