Nieuwe start? Snel naar Waddenvacatures! - Artikelpost

Nieuwe start? Snel naar Waddenvacatures!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 177 | Aantal woorden: 690 | Datum: | 0 commentaar

Het toppunt van werken - en wonen - in een inspirerende omgeving ligt voorbij de Waddenzee. Kies voor de natuurlijke en culturele rijkdom van Ameland om helemaal opnieuw te beginnen!

De zoektocht naar voldoening in je leven is belangrijk. Dat geeft je immers een doel en iets om naartoe te werken. En dat geldt zelfs wanneer je al op de plaats van bestemming bent beland; want ook daar bouw je continu aan je eigen geluk.

We kunnen nog meer aan superlatieven op je afgooien maar waarschijnlijk heb je de kop en de introductie van dit artikel al gelezen en weet je daarom waar het hier om gaat; wonen en werken op één van de mooiste plekken die ons land kent, namelijk Ameland! Omringd door zee en vol tradities, natuurgebieden en culinaire hoogstandjes om te ontdekken. Het is de perfecte plek om wonen en werken met elkaar te verenigen.

Dan is het natuurlijk wel zaak dat je een passende baan vindt. Gelukkig heb je een duidelijk overzicht van je kansen op de arbeidsmarkt met Waddenvacatures. Hier staat duidelijk aangegeven welke betrekkingen er openstaan en wat er voor deze functies aan ervaring en opleiding gevraagd wordt!

Wonen en werken op de Wadden

Op de Waddeneilanden is altijd wel ‘wad’ te doen en Ameland vormt hierop natuurlijk geen uitzondering. Want als dagelijks tochten te voet of op de fiets langs stranden en de prachtigste natuurgebieden nog niet genoeg zijn, kun je er jaarlijks allerlei muziekfestivals en andere evenementen bezoeken. Bovendien kun je je onderdompelen in de plaatselijke cultuur en, wanneer je eenmaal huisvesting gevonden hebt, het dialect van de eilanders leren.

Hier willen wonen betekent uiteraard wel dat je aan de bak moet. In onze vacatures voor Ameland staat gelukkig precies aangegeven welke banen er beschikbaar zijn en wat je ervoor moet kunnen. Ook in jouw sector worden altijd wel mensen gezocht, zeker wanneer je in de horeca werkzaam bent! De duizenden toeristen die jaarlijks de Waddeneilanden bezoeken, willen immers geholpen en bediend worden. En ervaren wat de plaatselijke keuken te bieden heeft!

Kent een restaurantkeuken bijvoorbeeld geen geheimen voor je? Dan kun je wellicht binnenkort als zelfstandig kok aan de slag in een populair restaurant! Met verse streekproducten bereid jij de heerlijkste gerechten waar Ameland bekend om staat en voer je een enthousiast team aan.

Bekijk gauw wat Ameland voor jou in petto heeft bij Waddenvacatures!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van waddenvacatures!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo