Ook scholen krijgen onderwijsadvies - Artikel Post - Artikel Marketing

Ook scholen krijgen onderwijsadvies

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 177 | Aantal woorden: 385 | Datum: | 0 commentaar

Accountants zijn er vaak voor bedrijven die er bijvoorbeeld met de cijfers en getallen niet uitkomen, denk hierbij aan de jaarcijfers, balans, en resultatenrekening. Maar accountants zijn er ook voor om gevraagd en ongevraagde adviezen te geven. Denk bijvoorbeeld aan scholen en bedrijven. Onderwijsadvies valt dus binnen de taken van de accountants. De onderwijsadvies wordt vaak gedaan omdat dit binnen de accountantscontrole valt, er wordt vooral gekeken naar de interne taken. Van zowel de huidige situatie, als de toekomstvisie. Als de adviezen worden opgevolgd, dan is de kans op een betere interne beheersing groot. Na dit advies en de uitvoering ervan kan er een efficiëntere manier van accountantscontrole gedaan worden.

Advies, maar waarover

Er wordt dus een bepaald onderwijsadvies gegeven, maar waar kijken zij dan naar? Er zijn een aantal zaken die de accountants extra belangrijk vinden. Denk bijvoorbeeld aan de sturing van de organisatie, staan alle neuzen dezelfde kant op? Of is er geen duidelijke richting. Wordt hier wel goed over nagedacht? Dat zijn vragen die hierbij horen.

Ook risicomanagement wordt gecontroleerd en er wordt zo nodig advies over gegeven. Wat gaat er gebeuren als er iets mis is, er breekt brand uit, welk protocol moet er worden gestart om alles veilig te laten verlopen. Dit soort zaken moeten goed geregeld zijn.

Gevolg

De accountants geven graag zowel gevraagd als ongevraagd onderwijsadvies aan scholen en de directie ervan. Er moet natuurlijk wel worden gecontroleerd. Het advies is goed om ook opgevolgd te worden. Als deze adviezen opgevolgd worden zal er een betere interne beheersing zijn en een goede visie voor de toekomst.

Interesse

Mocht u nu een eigen bedrijf willen, of zelfs een eigen school en interesse hebben in wat onderwijsadvies? Neem dan eens contact op met een accountant. Wilt u gewoon wat meer informatie, dan kunt u op de website kijken.Over de Auteur

Sommige accountants geven gevraag en ongevraagd onderwijsadvies aan scholen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[65 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo