FB pix Op zoek naar een baan? - Artikelpost

Op zoek naar een baan?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1863 | Aantal woorden: 436 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je op zoekt bent naar een baan kan je op verschillende manieren zoeken naar een geschikte functie. Zo kun je vrienden of familie vragen om hulp, op social media kanalen zoeken, surfen op het web of naar een uitzendbureau/bemiddelaar gaan.

Social Media kanalen

Tegenwoordig zijn veel recruiters op zoek naar medewerkers via social media kanalen. Niet alleen op LinkedIn maar ook op Facebook, Snapchat, Instagram en Twitter kan je tegenwoordig gemakkelijk en snel benadert worden voor een nieuwe baan. Het is verstandig om er dus voor te zorgen dat je social media kanalen er goed uitzien. Een gekke foto kan je tegenwoordig beter voor jezelf houden aangezien dit kan worden opgepikt door recruiters.

Websites

Er zijn verschillende websites waar vacatures te vinden zijn. Zo zijn er websites voor vacatures Helmond maar ook voor vacatures in Eindhoven. Jobbird.com is een bekende website waar veel vacatures te vinden zijn voor verschillende functies zoals online marketeer, kok, communicatiemedewerker en ga zo maar door. Voor ieder wat wils dus.

Uitzendbureaus

Naast eigen connecties, social media kanalen of door te zoeken op het web is er ook de mogelijkheid om je in te schrijven bij een uitzendbureau. Een uitzendbureau is een bemiddelaar tussen een bedrijf dat een medewerker zoekt en een werkzoekende. Handig, aangezien een uitzendbureau dus al een aantal open vacatures heeft liggen van bedrijven die een werknemer zoeken. Wanneer je je aanmeld bij een uitzendbureau kan je al je wensen en behoeftes doorgeven. Wil je bijvoorbeeld fulltime, parttime of flexibel werken. Een leuk voorbeeld van werken bij een uitzendbureau zijn werknemers in de horeca. Via een uitzendbureau kan er bij wijze van elke avond (wanneer er werk beschikbaar is) gewerkt worden bij een ander restaurant. Leuk voor de afwisseling en voor het opbouwen van je netwerk.Over de Auteur

Anne schrijft artikelen over verschillende onderwerpen. Onderwerpen als dozen, recruitment, media etc.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo