Originele manieren om je bedrijf of product te promoten - Artikelpost

Originele manieren om je bedrijf of product te promoten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 321 | Aantal woorden: 681 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen kent vast wel de gladde verkopers die aan de deur komen of de enthousiast lijkende straatverkopers. Veel bedrijven proberen via deze manier hun bedrijf of product te promoten. Steeds meer bedrijven worden creatiever om de aandacht van de mensen te trekken. In geval van voedsel worden er vaak kleine hapjes gratis aangeboden. Voor producten is het vaak moeilijker om op een creatieve manier de aandacht van mensen te trekken. Op deze pagina geven we dan ook graag een aantal originele manier om je bedrijf of product te promoten.
Nuttige geschenkjes

Een veel gebruikt principe van ondernemers is om eerst te geven en dan pas te krijgen. Dus door eerst iets te geven heeft die persoon het gevoel dat de potentiële klant iets terug moet doen. Geef dus iets nuttigs weg waar diegene iets aan heeft. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Attentie.nl waar je een groot aanbod promotiemateriaal kunt vinden. Geef dus niet de gebruikelijke pennen of kortingsbonnen weg maar geef een origineel cadeau. Ga voor een drinkfles met je eigen bedijfslogo of een powerbank met je eigen tekst. Het is namelijk mogelijk om bij Attentie.nl te bedrukken of graveren. Laat je dus inspireren en kies voor een passend cadeau. Vind je het lastig? Overweeg om promotie textiel weg te geven.


Promotietextiel

Het grote voordeel van promotietextiel is dat mensen het kunnen gebruiken en vaak ook veelal gebruiken. Als bedrijf zijnde hoef je niet te verwachten dat je promotietextiel tijdens het uitgaan wordt gedragen. Ga dus niet voor luxe blousejes of broeken. Momenteel is het bijvoorbeeld een heuse trend om hele gekke sokken te dragen. Stap in op deze trend en ga sokken bedrukken. Het is namelijk ‘cool’ om hele gekke sokken te dragen die weinig andere mensen hebben. Je kunt er ook voor kiezen om t-shirts gratis uit te delen op georganiseerde toernooien. Het grote voordeel hiervan is dat je deelnemers kunt verplichten om het shirt te dragen. Bijvoorbeeld door de t-shirts in verschillende kleuren te laten drukken. Kortom, zorg voor nuttige cadeaus en overweeg om te kiezen voor promotiedoelstellingen.

 

Over de Auteur

Particulier die het leuk vindt om informatie te delen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo