Otoplastieken – oordoppen op maat - Artikelpost

Otoplastieken – oordoppen op maat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 617 | Aantal woorden: 398 | Datum: | 0 commentaar

Bij veel beroepen krijgen je oren het zwaar te voorduren. Denk hierbij aan werkzaamheden in de bouw, als stratenmaker maar ook bij werkzaamheden in concertgebouwen. Het is dan handig om op maat gemaakte otoplastieken te hebben. Deze op maat gemaakte oordoppen zorgen ervoor dat je geen gehoorbeschadiging kan oplopen. Tevens zal ook je gehoor niet verslechteren en het geproduceerde aantal decibellen zullen verminderd worden. Je kan oordoppen ook in je vrijetijd gebruiken op bijvoorbeeld een feestje of festival. Wij willen zorg dragen dat de jongere generatie wordt beschermt tegen alle vormen van gehoorbeschadigingen. Want een constante suis of piep in je oren zit niemand op te wachten. Je oren moeten nog langer mee gaan dan alleen vandaag.

Verschillende soorten otoplastieken

We maken onderscheid tussen twee verschillende soorten. Je hebt ze in zacht materiaal maar ook van hard plastic. Wij luisteren naar de wensen en behoeften van de klant en zullen daarna een passend advies uitbrengen. Het ligt er natuurlijk maar net aan waar iemand de oordoppen voor wilt gebruiken. De oordoppen worden 4-d op maat gemaakt. Dus niemand anders zal jouw oordoppen passen. Bij het aanmeten van otoplastieken kunnen we ook nog verschillende filters toevoegen. Denk hierbij aan filters voor zwemmen, motorrijden, slapen of juist voor feesten. Bij feesten wil je natuurlijk de muziek filteren maar wil je nog wel met je buurman kunnen kletsen. Bij slapen wil je dat al het geluid gedempt wordt.

Bezoek de webshop of kom in contact

Als je al precies weet welke oordoppen je wilt hebben kun je deze gemakkelijk aanschaffen in onze webshop, hier beschikken we ook over verschillende accessoires als een handige etui of koord. Ben je nog niet zo bekend met otoplastieken kun je meer informatie lezen op onze website. Je kan ook in contact komen met ons door een mailtje te sturen of te bellen. Een medeweker staat je dan zo spoedig mogelijk te woord.  Over de Auteur

is bekend met deze leverancier

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo