FB pix Ruim uw werkplek op - Artikelpost

Ruim uw werkplek op

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1453 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

 

Een rommelige werkplek zorgt voor onrust in je hoofd en zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit dan wanneer je werkplek opgeruimd is. Een overzichtelijke werkplek creëert rust en zorgt ervoor dat je alles goed kunt vinden. Indien je alles direct kunt vinden, scheelt dit tijd wat dus een hogere arbeidsproductiviteit tot gevolg heeft. Indien alles netjes is opgeruimd zorgt dit ook voor rust in je hoofd en zorgt ervoor dat je prettig kunt werken. Zorg er ook voor dat je werkplek stofvrij is, zodat je ook gezond kunt werken.

Om je werkplek op te ruimen zijn er diverse opties beschikbaar. Zo kunt u in de buurt van uw bureau een ladeblok plaatsen voor kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden die u regelmatig nodig heeft. Een ladeblok is verkrijgbaar met een verschillend aantal laden, zodat deze voldoet aan uw archiveringsbehoefte. Er zijn ook ladeblokken leverbaar met een lade waarin uw hangmappen kunt opbergen, zodat u uw dossiers ook bij de hand heeft.

Uiteraard kunt u uw ordners en kantoormateriaal ook in een archiefkast opbergen. In een archiefkast heeft u voldoende plaats om alles in op te bergen. In een grote kast van 2 meter hoog en 120cm breed kunt u al gauw 65 brede ordners kwijt. De meest praktische kast is een roldeurkast omdat u dan deuren heeft die bij het opengaan in de deur verdwijnen. U heeft dan geen last van openslaande deuren. Daarnaast kunt u de kast gemakkelijk open laten staan zodat u direct bij de inhoud van de kast kunt. De meeste archiefkasten zijn gemaakt van staal omdat dit sterk is, gemakkelijk is schoon te maken en geschikt is voor intensief gebruik. Het staal is in verschillende kleuren leverbaar zodat u uw kantoor ook stijlvol kunt inrichten. Voorbeelden van leuke kleuren zijn bijvoorbeeld wit, groen, zilver, roze en blauw. Voor een leuk effect kun je ook verschillende kleuren kasten naast elkaar plaatsen.Over de Auteur

Artikelen om je werkende leven beter in te delen. Je werk is vaak de plek waar je het meeste aanwezig bent, dus is het prettig als je een leuke en fijne werkomgeving hebt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo