FB pix Spreker werkgeluk maakt jouw team op magische wijze beter - Artikelpost

Spreker werkgeluk maakt jouw team op magische wijze beter

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 486 | Aantal woorden: 582 | Datum: | 0 commentaar

Pak deze magische kans om iets nieuws te leren van een spreker werkgeluk

Magisch Spreker Gerard du Buf helpt teams om hun allerbeste werk te leveren. Hij spreekt in zijn keynotes exclusief over zaken die eraan bijdragen om dit ene doel te bereiken. Werkgeluk en zelfontplooiing. Twee elementen die ten diepste met elkaar verbonden zijn. Een gelukkige werknemer werkt harder, beter én met meer plezier. Maar hoe kom je als team tot dat gewenste punt van zelfvervulling? De stelling van Magisch Spreker Gerard: de magische sleutel tot succes is betere communicatie. Met elkaar, maar ook, met onszelf! Het is duidelijk dat we allemaal niets liever willen dan (werk)gelukkig zijn. Toch lijkt er vaak wat tussen dit ultieme geluksgevoel te staan. We moeten vliegend, rennend en springend weer een deadline halen. Er spelen tegelijkertijd dingen in ons privéleven. Weg geluk? Of toch niet. Klopt het negatieve gevoel dat in ons hoofd rondzingt wel? Luisteren we niet teveel naar de stemmetjes in ons hoofd, of die om ons heen? Magisch Spreker Gerard gaat met jouw team aan de slag om de zaken eens van een andere kant te bekijken. Een magische kant. Gerard verrast elk publiek met zijn tips en trucs over (werk)geluk.

Betere teamresultaten behalen met de magische touch
Waarom werkt een Magische Lezing Werkgeluk zo goed? Gerard durft de belangrijke vragen van het leven op te werpen. Hoe praat jij met je teamgenoten – en tegen jezelf? Vanuit deze kernvragen begint een Magische Lezing. Als spreker legt Gerard de theorie achter NLP en Positieve Psychologie klip en klaar uit. Maar een Magische Lezing gaat verder dan deze theorie alleen. Gerard is ook een succesvol goochelaar. Om die reden kan hij de belangrijkste lessen uit zijn Magische Lezing over Werkgeluk op magische wijze illustreren. Met plezier leren, werkt zoveel beter! Dankzij Gerards goocheleffecten blijven zijn trucs je goed bij, sterker nog, de materie komt vlak voor je ogen tot leven. En wanneer je zijn tips het hardste nodig hebt, gaat er als vanzelf een lichtje branden. Magisch!

Nieuwe inzichten dankzij een Magische Lezing Werkgeluk
Graag gaat Gerard du Buf als spreker werkgeluk ook met jullie team aan de slag. Live, hybride. Wil je Gerard online in je Teams of Zoom-meeting ontmoeten? Een energizer sessie kun je boeken via het entertainmentbureau Online Energizers. Als spreker beschikt Gerard over meer dan een kwart eeuw ervaring. Hij werkte jarenlangs als consultant en bedrijfstrainer. Praktische knowhow van de werkvloer is hem dus niet vreemd. Als Magisch Spreker werkgeluk trad hij op voor vele bedrijven en organisaties. Teams van Ortec, McDonalds, Rabobank, PWC en het Zorginstituut maakten al een Magische Lezing mee. Verrijk binnenkort ook jouw kennis over gelukkig zijn, worden én blijven dankzij keynote speaker Gerard en ontdek hoe wat er allemaal in ons brein allemaal gebeurd tijdens onze communicatie. Ook jij kunt meer grip krijgen op je eigen (werk)geluk.

 

 

Over de Auteur

Gerard du Buf is Magisch Spreker. Hij spreekt over Werkgeluk, Persoonlijk Leiderschap en zelfontplooiing. Het unieke aan zijn lezingen is dat hij gedegen inhoud combineert met magische goocheleffecten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Omringd door idioten
Omringd door idioten

€ 15,00
Toon product

Patronen doorbreken
Patronen doorbreken

€ 21,99
Toon product

We doen allemaal maar wat
We doen allemaal maar wat

€ 24,48
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo